![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Ja sam novi na forumima. Želim nadograditi moje trenutne CPU koja je IntelDual CPU E2160. Želim nešto malo više moćno poput Q9300 quad. Bio sam zadivljen ako moje matične ploče će obraditi ga ili ne. Moja matična ploča je MCP73 vjerujem. bilo koji pomoć je mnogo appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav i dobrodošao To je tvoj chipset imate navedene Preuzimanje CPU-Z Instalacija i kliknite na karticu mainboard, da će vam vaše matične ploče make / model
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ok ona kaže: Manufactur: Acer Model: MCP73 NVIDIA MCP73 Chipset: GeForce 7050 Rev: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 I to je ljepušan velik dio njega. Ja googled svi od njima, ali ne mnogo o matičnim pločama izađe. |
|
| |||
| |||
| To je problem kada se kupiti od Dell / Acer / XXX nego i svoje vlastite, dobivate matične ploče bez podrške site odgovoriti na ova pitanja.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| U redu onda Pretpostavljam bolje pitanje bi bilo što točno model Acer je to?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| to je trpak težiti AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Ne mogu saznati puno o tome stvarno, koliko RAM-a to su? Mislim nadogradnjom RAM bi bio dovoljno dobar za ubrzavanjem nadograditi svoj sustav
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ja hae 2GB RAM. JA pravedan ištanje nov procesor za gaming i takvih samo za dodatni pojačati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 zahtijeva 1333mhz FSB, tvoj chipset obično podržava samo do 1066mhz FSB. S matična ploča BIOS updates to moguće, ali malo vjerojatno.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| u redu hvala hrpa. Ja ću vidjeti ako ima 'neki drugi procesor eventualno sam mogao dobiti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć Ocenjujuchi Mala Network | atorres0506 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 6. kolovoz 2009 03:49 |
| Mala standardni printer | pest79456 | Digital Imaging & Pisači | 1 | 28. prosinac 2008 05:26 |
| Mala overclocking problem .... | Jimmy Hat | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 6. travanj 2008 17:05 |
| Mala USB Pogoni | Taggart | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 30. lipnja 2007 12:20 |
| Bilo koja vlasnicima malih poduzeća? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | 17. studeni 2006 05:51 |
| Thread Tools | |
| |