![]() |
|
| |||
| |||
| הי. אני חדש לפורום. אני רוצה לשדרג את הנוכחי CPU שהוא IntelDual CPU E2160. אני רוצה משהו קצת יותר חזק כמו Q9300 מרובע. תהיתי אם את לוח האם היה להתמודד עם זה או לא. לוח האם שלי הוא MCP73 אני מאמין. כל העזרה הרבה appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום וברוכים הבאים זה שלך שבבים יש לך ברשימה להוריד CPU-Z התקן ולחץ על הכרטיסייה mainboard, כי אגיד לך את לוח האם להפוך / מודל
|
| |||
| |||
| בסדר זה אומר: Manufactur: Acer דגם: MCP73 NVIDIA MCP73 שבבים: GeForce 7050 להאיץ: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 וזה בערך זה. אני googled כולן אבל לא הרבה על motherboards ניגש. |
|
| |||
| |||
| זה הבעיה כאשר אתה קונה מ Dell / Acer / XXX במקום לבנות את עצמו, אתה מקבל עם לוח האם לא תומך האתר לענות על שאלות אלה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| בסדר אז אני מניח טוב יותר השאלה מה בדיוק יהיה מודל של Acer זה?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| זוהי Acer שואפים AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| אני לא יכול לגלות הרבה על זה באמת, כמה זיכרון RAM זה חייב? אני חושב לשדרג את זיכרון RAM יהיה מספיק טוב בשביל לשדרג את מערכת זרוז
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אני hae 2GB ראם. אני רק רוצה מעבד חדש עבור המשחקים וכך רק עבור תוספת הגבר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 דורש 1333mhz FSB, בדרך כלל רק את שבבים תומך עד 1066mhz FSB. עם עדכוני ה-BIOS לוח האם זה אפשרי, אבל לא סביר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| בסדר תודה חבורה. אני יהיה לראות אם יש מעבד אחר שאני יכול לקבל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה הערכת קטנים ברשת | atorres0506 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 6 אוגוסט 2009 03:49 |
| קטן מדפסת רגילה | pest79456 | Digital Imaging & מדפסות | 1 | -28 דצמבר 2008 05:26 |
| קטן overclocking בעיה .... | Hat, ג 'ימי | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | 6 אפריל 2008 17:05 |
| כונני USB קטן | Taggart | כוננים & נשלפת | 2 | עד ה -30 בחודש יוני 2007 12:20 |
| כל בעלי עסקים קטנים? | quinda | דיון Off topic | 2 | -17 נובמבר 2006 05:51 |
| שרשרת כלים | |
| |