![]() |
|
| |||
| |||
| Čau. Es esmu jauns, lai forumos. Es gribu, lai uzlabotu manu pašreizējo CPU, kas ir IntelDual CPU E2160. Es gribu kaut ko nedaudz spēcīgāks kā Q9300 Quad. Man bija jautājums, ja mana mātesplate varētu rīkoties tā, vai ne. Mana motherboard ir MCP73 i believe. jebkura palīdzība ir daudz appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello and welcome Tas ir jūsu chipset jums ir uzskaitīti Lejupielādēt CPU-Z Instalēt un noklikšķiniet uz mainboard cilnes, kas jums pastāstīs jūsu mātesplati markas / modeļa
|
| |||
| |||
| Ok ir teikts: RAŽOŠANA: Acer Modelis: MCP73 NVIDIA MCP73 Chipset: GeForce 7.050 Rev: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 Un tas ir diezgan daudz to. Es googled tos visus, bet daudz par motherboards pienāca. |
|
| |||
| |||
| Tā ir problēma, kad jūs iepērkaties Dell / Acer / XXX, nevis veidot savu paša, jums mātesplate bez atbalsta vietni, lai atbildētu uz šiem jautājumiem.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Labi, tad man domāt labāk jautājumu būtu kādi precīzi modeli, Acer tas ir?
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| tas ir acer aspire AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Es nevaru uzzināt daudz par to tiešām, cik daudz RAM tas ir? Es domāju, ka modernizācijas RAM būs pietiekami labs uzlabošana, lai paātrinātu jūsu sistēmu
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Es Hae 2gb ram. Es tikai gribu jaunu procesoru spēļu un šādi tikai par papildu stimulu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 prasa 1333MHz FSB, jūsu chipset parasti atbalsta tikai līdz 1066MHz FSB. Ar motherboard BIOS atjauninājumus, tas ir iespējams, bet maz ticams.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| alright thanks ķekars. Es redzētu, vai tur cits procesora i, iespējams, varētu saņemt. |
![]() |
|
| Bookmarks |