![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. Jestem nowy na forum. Chcę, aby uaktualnić mojego obecnego procesora, który jest IntelDual procesora E2160. Chcę coś nieco bardziej potężny jak Quad Q9300. I zastanawiałem się, jeżeli moja płyta będzie obsługiwać czy nie. Moja płyta jest MCP73 wierzę. pomocy jest znacznie appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy To jest twój chipset wystawiasz Pobrać CPU-Z Zainstaluj i kliknij na głównej zakładce, że poinformuje nas Twojej płycie Marka / Model
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Ok to mówi: PRODUKCJA: Acer Model: MCP73 NVIDIA MCP73 Chipset: GeForce 7050 Rev: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 I to całkiem dużo. I googled ich wszystkich, ale nie wiele o płytach głównych wyszły. |
|
| |||
| |||
| To jest problem, jeśli kupują od Dell / Acer / XXX zamiast budować własną, pojawi się płyta bez wsparcia miejscu odpowiedzieć na te pytania.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| OK, to mi się lepiej pytanie, co będzie dokładny model Acer to jest?
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| jest to Acer Aspire AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Nie mogę dowiedzieć się o niej naprawdę dużo, jak dużo pamięci RAM nie ma? Myślę, że poprawa pamięci RAM byłoby wystarczająco dobre dla przyspieszenia uaktualnić swój system
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| I Hae 2GB RAM. Ja chcę nowy procesor do gier i tak tylko za dodatkowe wzmocnienia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 wymaga FSB 1333MHz, twój chipset obsługuje zwykle tylko do 1066MHz FSB. Z płyty głównej aktualizacji BIOS-u jest to możliwe, ale mało prawdopodobne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| alright thanks a bunch. I zobaczysz, jeśli nie ma innego procesora i może ewentualnie dostać. |
![]() |
|
| Zakładki |