![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Sunt nou pe forum. Vreau să faceţi upgrade de procesor meu actual, care este un IntelDual procesorului E2160. Vreau ceva mai puternic ca Q9300 quad. Mă întrebam dacă-mi placa de bază ar descurca sau nu. Meu de placa de bază este un MCP73 cred. orice ajutor este mult appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună ziua şi bun venit Asta este chipset-ul dvs. le-aţi enumerate Descărca CPU-Z Instalaţi şi faceţi clic pe tab-ul mainboard, care vă va spune-ţi placa de bază marca / model
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Bine, se spune: Manufactur: Acer Model: MCP73 NVIDIA MCP73 Chipset: GeForce 7050 Rev: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 Şi asta e destul de mult asta. I googled tot de pe ei, dar nu prea mult despre Placi de baza a venit. |
|
| |||
| |||
| Asta este problema, atunci când aţi cumpărat de la Dell / Acer / XXX, mai degrabă decât construi propriul dvs., va primi o placa de baza cu nici un site-ului de suport pentru a răspunde la aceste întrebări.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| OK, atunci cred ca o mai bună întrebare ar fi exact ce model de Acer este?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Este un Acer aspire AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Nu pot afla foarte mult despre asta, cât de mult RAM nu au? Cred că modernizarea de RAM ar fi un upgrade destul de bun pentru accelerarea sistemul dvs.
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| I hae 2GB RAM. Vreau doar un nou procesor pentru jocuri şi astfel, doar pentru a impulsiona suplimentar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 necesită un FSB 1333, de obicei, chipset-ul dvs. acceptă numai până la o 1066mhz FSB. BIOS-ul cu placa de bază actualizări este posibil, dar puţin probabil.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bine mersi o grămadă. Voi vedea dacă există un alt procesor i, eventual, ar putea lua. |