![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Ја сам нови на форумима. Желим надоградити моје тренутне ЦПУ која је ИнтелДуал ЦПУ Е2160. Желим нешто мало више моћно попут К9300 Куад. Био сам задивљен ако моје матичне плоче ће обрадити га или не. Моја матична плоча је МЦП73 верујем. било који помоћ је много апприциатед. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав и добродошао То је твој цхипсет имате наведене Скидати ЦПУ-З Инсталација и кликните на картицу маинбоард, да ће вам ваше матичне плоче маке / модел
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ок она каже: Мануфацтуре: Ацер Модел: МЦП73 НВИДИА МЦП73 Цхипсет: ГеФорце 7050 Рев: А2 Соутхбридге: нФорце620и ЛПЦИО: ите ИТ8718 И то је згодан велик део њега. Ја гооглед сви над њима, али не много о матичним плочама изађе. |
|
| |||
| |||
| То је проблем када се купити од Делл / Ацер / КСКСКС него и своје сопствене, добијате матичне плоче без подршке сите одговорити на ова питања.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| У реду онда Претпостављам боље питање би било шта тачно модел Ацер је то?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| то је трпак тежити АМ1640 - Е1404Б. |
|
| |||
| |||
| Не могу сазнати пуно о томе стварно, колико РАМ-а то су? Мислим надоградњом РАМ би био довољно добар за убрзавање надоградити свој систем
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ја Хае 2ГБ РАМ. ЈА праведан оскудица нов процесор за гаминг и таквих само за додатни појачати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| К9300 захтева 1333мхз ФСБ, твој цхипсет обично подржава само до 1066мхз ФСБ. С матична плоча БИОС упдатес то могуће, али мало вероватно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| у реду хвала хрпа. Ја ћу видети ако има 'неки други процесор евентуално сам могао добити. |