![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Ben forumları yeni yaşıyorum. Ben bir IntelDual İşlemci E2160 benim geçerli işlemci yükseltmek istiyorum. Biraz daha güçlü bir Q9300 dört gibi bir şey istiyorum. Eğer ana kart veya değil idare ediyorum ben merak ediyorum. Bilgisayarımın anakartında MCP73 ben inanıyorum. Yardıma çok appriciated olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba ve hoş geldiniz Bu senin yongatakımı Listelediğiniz var Indirmek CPU-Z Yükle'yi tıklayın mainboard sekmesinde, daha doğrusu, anakartınıza Marka / Model size
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Tamam diyor: Manufactur: Acer Modeli: MCP73 NVIDIA MCP73 Chipset: GeForce 7050 Rev: A2 Güneyköprüsü: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 Ve bu çok çok's. Ben geldim hepsi ama çok anakartlar hakkında googled. |
|
| |||
| |||
| O zaman Dell'den satın sorunu / Acer / XXX yerine kendi inşa ise, destek sitesi bu soruları cevaplamak için bir anakart almak.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Tamam o zaman ben daha iyi bir soru varsayalım Acer ne tam modeli olabilir mi?
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| bir Acer Aspire's AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Ben daha bu konuda gerçekten ne kadar RAM öyle çok var bulamazsanız? Ben yükseltiyorsanız RAM iyi yeterli yükseltme sistem hızlandırmak için olabileceğini düşünüyorum
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben 2GB RAM hae. Sadece oyun ve ekstra artırmak için bu yeni bir işlemci istiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 bir 1333MHz FSB, genellikle sadece 1066MHz FSB kadar destekler için yongatakımının gerektirir. It's possible anakart BIOS güncellemeleri, ancak olası grubu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tamam teşekkür bir demet. Varsa muhtemelen düşüncesi başka bir işlemci i ben görürsünüz. |
![]() |
|
| Bookmarks |