![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я новачок у форумах. Я хочу оновити мій нинішній процесор якого IntelDual процесор E2160. Я хочу дещо більш потужними, як Quad Q9300. Мені було цікаво, якщо моя материнська плата буде обробляти його чи ні. Моя материнська плата є MCP73 я вірю. Будь-яка допомога багатьом Appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт і ласкаво просимо Це ваш чіпсет ви перерахували Завантаження CPU-Z Встановлення та натисніть на вкладку платі, яке покаже вам вашу материнську плату Марка / Модель
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Добре сказано: Manufactur: Acer Модель: MCP73 NVIDIA MCP73 Чіпсет: GeForce 7050 Rev: A2 Південний міст: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 І, що дуже багато його. Я Googled всі з них, але не багато про материнських платах пішла вгору. |
|
| |||
| |||
| Це проблема, коли ви купуєте в Dell / Acer / XXX, а не побудувати свій власний, ви отримуєте материнську плату без підтримки сайт для відповіді на ці питання.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Добре, тоді я думаю, краще запитати б тим, що точна модель Acer це?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| це Acer Aspire AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Я не можу дізнатися багато чого про нього насправді, скільки пам'яті воно є? Я думаю, підвищення оперативної пам'яті буде достатньо оновлення для прискорення вашій системі
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Я Хе 2GB RAM. Я хочу новий процесор для ігор і тільки для такої додатковий імпульс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 вимагає системної шини 1333 МГц, ваш чіпсета зазвичай підтримують тільки до 1066 МГц. З оновлень BIOS материнської плати це можливо, але малоймовірно.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alright завдяки згустку. Я побачу, якщо є інший процесор я міг отримати. |