![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
В основната "ми долу" компютър, имам Athlon 64 3400 + оценени на 2,4 GHz, работи при 2.64. Процесорът е заключен множител 12x върху нея, и допълнителните ФСБ и увеличава напрежението, така че това, което би могло да бъде причина да не може да се повишава от 2,64 на всички, може би нещо като 2.8 и все още имат Bootable система? След тичане CPUmark (и получаване на резултат от 5200, което аз съм доволен) и играя Sims 2, за малко я изгасиш, така че провери Temps в BIOS и те бяха около 45 градуса по Целзий, което знам, е достойни условия на температура. Накратко, какво ме спира от овърклок на системата за допълнително? Може ли да ми RAM, дънни платки (ASUS K8v-X) или напрежение?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи като RAM.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Хммм .... да инсталирате някои качествени стръка pcc3200 овърклока овен да ми помогне на всички? (съжалявам, пълен Noob на овърклока)
|
|
|
|||
|
|||
|
Какви са ти работи сега?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Какво м / б ти о / в и върху знаеш модела не на youe CPU?
в Предполагам ID казвате, че са опитвали в един п 220fsb с mulpitleir 12x си овен определя на 200MHz с 5xhtt и се чудех защо е свикнал отида всякакви по-високи
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() Моята система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Текущи pc2500 стойност от 1GB RAM в п, знам, че си не е идеален, но знаеш ли, добре ... Във всеки случай, на дъното е Asus K8v-X, процесора е Athlon 64 3400 + и 220fsb с 12x множител е точно така, Аха. Това ли е лошо ...?
|
|
|
|||
|
|||
|
За съжаление не чу pc2500
PC2100 или 2700 да
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Не си определено 2500 ... Ive Googled pc2500 и то съществува, но той doesn't изглежда широко използвани ...
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК M8 наистина трябва да имат добро качество PC3200 RAM за овърклок повече
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hummmm добре, мисля, че може да се предположи, че RAM на вашата система спец. списъка е "добро качество?
|