![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V mém původním 'dole' PC, mám Athlon 64 3400 + dimenzovány na 2,4 GHz, taktovaný na 2,64. Procesor je uzamčen multiplikátor na 12x, a postupné zvyšování FSB a napětí, takže to, co by mohl být důvod, proč nemůže jít až od 2.64 vůbec, možná na něco jako 2,8 a ještě zaváděcí systém? Po spuštění CPUmark (a získání skóre 5200, který jsem potěšen) a hraní Sims 2 pro trochu to vypnout, tak jsem zkontroloval temps v BIOSu, a to bylo asi 45 ° C, o němž vím, je slušnou teplotu. Stručně řečeno, co se zastavil mě z přetaktování systému dalšího? Mohl by to být můj RAM, základní deska (Asus K8V-X), nebo napětí? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako RAM.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... by upgrade na některé kvalitní kousky pcc3200 přetaktování ram pomozte mi vůbec? (sorry, úplný noob v přetaktování) |
|
| |||
| |||
| Co se vám teď běží?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co m / b vás o / c o a víš, že model není v youe cpu? na id hádat, že jste se snažili na mo 220fsb s 12x mulpitleir si ram na 200mhz s 5xhtt a přemýšlel, proč je zvyklý jít vyšší
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Běh na 1GB RAM pc2500 hodnoty na mo, vím, že její není ideální, ale víte, dobře ... stejně, je mobo Asus K8V-X, CPU je Athlon 64 3400 +, a 220fsb s 12x násobič má naprostou pravdu, jo. Je špatné, že ...? |
|
| |||
| |||
| líto neslyšel pc2500 PC2100 nebo 2700 ano
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| No určitě jeho 2500 ... ive googled pc2500, a to přece existuje, ale doesnt seem široce použité ... |
|
| |||
| |||
| ok m8 měli byste mít nějaké kvalitní PC3200 RAM přetaktovat více
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm ok, myslím, že lze předpokládat, že beran ve vašem systému spec seznam je 'kvalitní'? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Se s touto grafickou kartou Fit v mé malé PC? | farayman3 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 21.listopadu 2009 10:12 |
| Malé, ale velmi nepříjemný problém, e.mail | bizziowen | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 7. února 2009 09:14 |
| Malé delima | Fonderplague | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 5. června 2008 07:16 |
| Malé Drátové sítě Problem | loves2spooge | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 18. prosinec 2007 10:55 |
| Malý USB disky | Taggarte | Drives & Removable Media | 2 | 30. červen 2007 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |