μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Μικρό πρόβλημα overclocking ....

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Απριλίου 2008, 18:37
Μέλος Ομάδα

Default Μικρό πρόβλημα overclocking ....

Στο κύριο "από κάτω μου PC, έχω έναν Athlon 64 3400 + ονομαστικής στα 2.4GHz, τρέχει σε 2,64. Ο επεξεργαστής έχει μια κλειδωμένη 12x πολλαπλασιαστή για αυτό, και η σταδιακή FSB και αυξάνει την τάση, ώστε αυτό που θα μπορούσε να είναι ο λόγος που δεν μπορεί να ανέλθει από 2,64 σε όλους, ίσως για κάτι σαν 2,8 και εξακολουθούν να έχουν μια bootable σύστημα; Μετά την εκτέλεση CPUmark (και να πάρει ένα αποτέλεσμα του 5200, το οποίο είμαι ικανοποιημένος με) και το παιχνίδι Sims 2 για λίγο να διακόπτεται η ροή, γι 'αυτό ελέγχεται η temps στο BIOS και ήταν περίπου 45 βαθμούς C, το οποίο γνωρίζω είναι μια αξιοπρεπή θερμοκρασία. Εν ολίγοις, τι με τη διακοπή από overclocking το σύστημα περαιτέρω; Θα μπορούσε να είναι μνήμη RAM μου, motherboard (Asus K8V-X) ή τάσεις;;
Old 6 Απριλίου 2008, 02:59
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν RAM.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 6 Απριλίου 2008, 04:55
Μέλος Ομάδα

Hmmm .... Θα την αναβάθμιση σε ορισμένες ποιότητα μπαστούνια του pcc3200 overclocking ζευγαρώσει με βοηθήσει καθόλου; (sorry, πλήρης noob για overclocking)
Old 6 Απριλίου 2008, 05:23
Ομάδα Δωρητών

Τι τρέχετε τώρα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 6 Απριλίου 2008, 10:32
Ομάδα Δωρητών

Τι m / b έχετε o / c και την ξέρετε το μοντέλο δεν του youe CPU;
σε μια εικασία id πω προσπαθούσατε σε mo ένα 220fsb με mulpitleir 12x κριάρι σας ορίζεται σε 200MHz με 5xhtt
και αναρωτιούνται γιατί συνηθισμένος πάει κάθε τριτοβάθμιας

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 6 Απριλίου 2008, 15:55
Μέλος Ομάδα

Τρέξιμο 1GB της pc2500 ram αξία στο mo, ξέρω ότι δεν είναι ιδανική, αλλά ξέρετε, καλά ... ούτως ή άλλως, η mobo είναι ένα Asus K8V-x, η CPU είναι ένας Athlon 64 3400 +, και 220fsb με ένα 12x πολλαπλασιαστή είναι ακριβώς σωστό, yep. Είναι τόσο κακό ...;
Old 6 Απριλίου 2008, 16:01
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη, δεν άκουσα του pc2500
PC2100 ή 2700 ναι

Old 6 Απριλίου 2008, 16:07
Μέλος Ομάδα

Δεν του 2500 σίγουρα ... Ive googled pc2500 και να υπάρχει, αλλά αυτό doesnt φαίνεται χρησιμοποιούνται ευρέως ...
Old 6 Απριλίου 2008, 16:24
Ομάδα Δωρητών

ok m8 θα πρέπει πραγματικά να έχουν κάποια καλή ποιότητα PC3200 κριός για overclock περισσότερα

Old 6 Απριλίου 2008, 16:37
Μέλος Ομάδα

Hummmm ok, νομίζω ότι μπορούμε να υποθέσουμε ότι το κριάρι στο σύστημά σας spec λίστα είναι «καλή ποιότητα»;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.