![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U mom glavnom 'dole' PC-u, imam Athlon 64 3400 + na 2.4ghz ocijenjeno, radi na 2,64. Procesor je zaključan množitelj 12x na njemu, i inkrementalni FSB i napon povećava, tako što bi mogao biti razlog ne mogu ići gore sa 2,64 na sve, možda se nešto kao 2.8 i još uvijek imaju bootable sustav? Nakon što je trčanje CPUmark (i dobivanje od 5.200 bodova, što sam zadovoljan) i igranje Sims 2 za malo ga isključiti, pa sam provjeriti temps u BIOS-i bili su oko 45 stupnjeva C, što ja znam je pristojan temperatura. Ukratko, ono što mi je plomba iz overclocking sistema dalje? Mogao je biti moja RAM, matična ploča (ASUS K8v-X) ili napona? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao RAM.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... će nadogradnja na neke kvalitete štapići od pcc3200 Overclocking ovan help me at all? (sorry, potpuni noob za overclocking) |
|
| |||
| |||
| Što radite sada?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što m / b Vas o / c o a vi ne znate ni Model youe za cpu? na pogodak id reći da ste bili na težak MO 220fsb sa 12x mulpitleir tvoj OVAN postaviti na 200MHz sa 5xhtt i pita se zašto je navika ići bilo koji viši
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Running 1GB pc2500 vrijednosti ovna na MO, ja znam svoje nije idealno ali znate, dobro ... anyway, mobo Asus je K8v-X, CPU je Athlon 64 3400 +, te 220fsb sa 12x množitelj je upravo pravo, yep. Je li to loše ...? |
|
| |||
| |||
| ispričavam se nije čuo za pc2500 PC2100 ili 2700 da
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nema svoje definitivno 2500 ... ive googled pc2500 i to ne postoji, ali to se izgleda naširoko koristi ... |
|
| |||
| |||
| ok M8 li stvarno treba imati neke dobre kvalitete PC3200 ovan za overclock više
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm u redu, ja mislim da mogu pretpostaviti da ovna na vašem sustavu spec. liste je "kvalitetan"? |