![]() |
|
|
|||
|
|||
|
למטה הראשי 'שלי' מחשב, יש לי Athlon 64 3400 + מדורג ב 2.4GHz, לפעול בשעה 2.64. למעבד יש מכפיל 12x נעול על זה, ועל מצטבר FSB ומגבירה מתח, אז מה יכולה להיות הסיבה אני לא יכול לעלות מ 2.64 בכלל, אולי למשהו כמו 2.8 ועדיין יש מערכת לאתחול? לאחר הפעלת CPUmark (ומקבל ציון של 5200, בו אני מרוצה) ומשחקת סימס 2 קצת לכבות אותו, לכן בדקתי את temps ב-BIOS והן היו על 45 מעלות צלסיוס, אשר אני יודע הוא טמפרטורה הגון. בקיצור, מה עוצר אותי Overclocking מערכת נוספת? זה יכול להיות זיכרון RAM שלי, האם (Asus K8v-X) או מתח??
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
נשמע כמו זיכרון RAM.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
המממ .... היה שדרוג איכות כמה מקלות של pcc3200 overclocking RAM לעזור לי בכלל? (מצטערת, כדי להשלים Noob Overclocking)
|
|
|
|||
|
|||
|
מה אתה פועל כעת?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מה מ / b לך O / C ב ואתה יודע את הדגם של המעבד לא youe?
ב ניחוש ID אומר שאתה מנסה בכל מו 220fsb עם mulpitleir 12x RAM שלך נקבע 200MHz עם 5xhtt ותוהה מדוע זה רגיל ללכת כל גבוה
|
|
|
|||
|
|||
|
משוער של 1GB RAM ב pc2500 ערך מו, אני יודע לא האידיאלי אבל אתה יודע, טוב ... בכל מקרה, mobo הוא K8v Asus-x, המעבד הוא Athlon 64 3400 +, ו 220fsb עם מכפיל 12x בדיוק נכון, כן. האם זה רע ...?
|
|
|
|||
|
|||
|
מצטער לא שמעתי של pc2500
PC2100 או 2700 כן
|
|||
|
|||
|
אין ספק שלו 2500 ... ive בגוגל pc2500 והוא אכן קיים, אבל זה נראה doesn't בשימוש נרחב ...
|
|
|
|||
|
|||
|
אישור M8 אתה באמת צריך קצת באיכות טובה PC3200 RAM כדי overclock יותר
|
|||
|
|||
|
אישור Hummmm, אני חושב שאני יכול להניח את האיל על מערכת ברשימה המפרט הוא 'שלך באיכות טובה'?
|