![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano pagrindinis "žemyn" PC, turiu Athlon 64 3400 + įvertintas 2.4GHz, važiuojant 2.64. Perdirbėjas yra užrakintas daugiklis 12x ant jo, ir pavienių FSB ir įtampa auga, taigi, kas galėtų būti priežastis, aš negaliu eiti iš 2,64 visą, galbūt kažką panašaus 2.8 ir dar įkrovimo sistema? Paleidus CPUmark (ir gauti 5200 taškų, o aš su malonumu) ir žaisti The Sims 2 šiek tiek jį išjungti, todėl tikrinama į BIOS temps ir jie buvo apie 45 laipsnių C, o aš žinau, yra tinkamas temperatūros. Trumpai tariant, kas sustabdyti mane nuo įsijungimas sistema toliau? Ar tai bus mano RAM, pagrindinės plokštės (ASUS K8v-X) ar įtampa? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai, kaip RAM.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... bus atnaujinti kai kurių kokybės lazdos ir pcc3200 įsijungimas RAM help me at all? (sorry, pilnas Noob to overclocking) |
|
| |||
| |||
| Kokie jūs naudojate dabar?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas m / b Jums O / C ON ir jūs žinote modelis nėra youe CPU? ne spėjimas numeris pasakyti bandėte ne Mo 220fsb su 12x mulpitleir jūsų RAM nustatyti 200MHz su 5xhtt ir įdomu, kodėl jis įpratęs eiti jokių didesnių
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Veikia 1GB RAM pc2500 vertė ne Mo, aš žinau, jos nėra idealus, bet jūs žinote, gerai ... Anyway, MOBO yra Asus K8v-X, CPU Athlon 64 3400 +, ir 220fsb ir 12x daugiklio yra būtent teisę, yep. Ar tai blogai ...? |
|
| |||
| |||
| Apgailestaujame, nėra girdėję apie pc2500 PC2100 arba 2.700 Taip
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne jos tikrai 2.500 ... IVE googled pc2500 ir ji egzistuoja, tačiau tai nepadės, atrodo, plačiai naudojamas ... |
|
| |||
| |||
| Gerai M8 jums tikrai turėtų būti geros kokybės PC3200 RAM overclock daugiau
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm Gerai, manau, galima manyti, kad jūsų sistemos Spec sąrašas "RAM geros kokybės"? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar tai Video Card Talpinti Mano Mažos PC? | farayman3 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Lapkritis 21, 2009 10:12 |
| Mažas, bet labai erzina el.paštas problema | bizziowen | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 7 vasaris 2009 09:14 |
| Mažos delima | Fonderplague | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 5 birželis 2008 07:16 |
| Mažos laidinio tinklo problema | loves2spooge | Networking, Modems & VoIP | 5 | 18 gruodis 2007 10:55 |
| Mažos Diskų USB | Taggart | Drives & Removable Media | 2 | Birželis 30, 2007 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |