![]() |
|
| |||
| |||
| Pēc manām galvenajām "lejā" PC, man ir Athlon 64 3.400 + rated at 2.4GHz, darbojas pie 2.64. Procesors ir bloķēta 12x reizinātāju par to, kā elementārparaugu FSB un sprieguma pieaugums, lai kādi varētu būt iemesls, kāpēc es nevaru iet palielināsies no 2,64 vispār, varbūt kaut ko līdzīgu 2.8 un joprojām ir bootable sistēmu? Pēc darbības CPUmark (un iegūt rezultātu ar 5200, kuru es esmu apmierināta ar) un spēlējot Sims 2, lai mazliet to shut off, tāpēc es pārbaudīju in BIOS temps un tie bija aptuveni 45 ° C, ko es zinu ir pienācīgu temperatūru. Īsi sakot, what's apstāšanās mani no overclocking sistēmas tālāk? Could it be my RAM, mātesplate (ASUS K8v-X) vai spriegumu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās pēc RAM.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... būtu jaunināšanu uz dažām kvalitātes spieķi no pcc3200 overclocking ram man palīdzēt visos? (atvainojiet, pilnīga noob ar overclocking) |
|
| |||
| |||
| Ko jūs darbojas tagad?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko m / b tu o / c par un jūs zināt, modelis neviena youe cpu? pie guess id saku jums bija mēģināt pie 220fsb mo ar 12x mulpitleir savu ram noteikts 200MHz ar 5xhtt un jautājums, kāpēc tā paradis iet citu augstākās
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Running 1GB pc2500 vērtības ram pie mo, es zinu, tā nav ideāla, bet Jūs zināt, labi ... anyway, MOBO ir Asus K8v-x, cpu ir Athlon 64 3.400 + un 220fsb ar 12x reizinātāju ir tieši labi, yep. Vai tas ir slikti ...? |
|
| |||
| |||
| sorry nav dzirdējuši par pc2500 PC2100 vai 2.700 jā
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nav tā noteikti 2.500 ... IVE googled pc2500, un tā pastāv, bet tā doesn't šķiet plaši lieto ... |
|
| |||
| |||
| ok m8 jums patiešām vajadzētu būt dažas labas kvalitātes PC3200 RAM OVERCLOCK vairāk
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm ok, es domāju, ka varu pieņemt, ka jūsu sistēmā spec saraksts ir "auns labas kvalitātes"? |