![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W moim głównym "na dole" PC, mam Athlon 64 3400 + oceniono na 2,4 GHz, działa w 2.64. Procesor ma zablokowany mnożnik na 12x, a pierwotne FSB i wzrasta napięcie, więc co może być powodem nie mogę się od 2,64 na wszystkich, może na coś w stylu 2,8 i jeszcze rozruchowa? Po uruchomieniu CPUmark (i coraz Ocena z 5200, który jestem zadowolony z) oraz gry The Sims 2 na nieco go wyłączyć, więc sprawdzone temps w BIOS-ie i były o 45 stopni C, co wiem, to godnej temperatury. Krótko mówiąc, co mnie od zatrzymania podkręcania systemu dalej? Could it be my RAM, płyty głównej (ASUS K8V-X) lub napięciem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like RAM.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... będzie modernizacja niektórych jakość lasek pcc3200 podkręcania pamięci RAM help me at all? (sorry, kompletny noob przetaktowania) |
|
| |||
| |||
| What are you running teraz?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co m / B o / c na temat i wiesz modeli z youe cpu? w odgadnąć id say you próbowali na mo 220fsb z 12x mulpitleir pamięci RAM ustalone na 200MHz z 5xhtt i zastanawiasz się dlaczego ono przyzwyczajenie do żadnych wyższych
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bieganie 1GB pc2500 ilość pamięci RAM w pn, wiem jej nie idealne, ale wiesz, dobrze ... anyway, mobo to Asus K8V-X, procesor jest Athlon 64 3400 +, a 220fsb z 12x mnożnik jest bardzo słuszne, yep. Czy to źle ...? |
|
| |||
| |||
| Przepraszam, nie słyszał pc2500 PC2100 lub 2700 tak
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Brak jej zdecydowanie 2500 ... ive googled pc2500 i ono nie istnieje, ale to nie robi wydawać się powszechnie stosowany ... |
|
| |||
| |||
| Ok M8 naprawdę powinien mieć pewne dobrej jakości PC3200 RAM do podkręcania więcej
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok Hummmm, myślę, że można zakładać, że RAM w systemie spec wykazu "dobrej jakości"? |
![]() |
|
| Zakładki |