![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În jos meu principal "" PC-ul, am un Athlon 64 3400 + evaluat la 2,4 GHz, rulează la 2.64. Procesorul are un încuiat 12x de multiplicare pe el, şi incrementale FSB şi tensiunea creşte, astfel încât ceea ce ar putea fi motivul pentru care nu se poate merge până la 2.64, la toate, poate la ceva de genul 2.8 şi încă mai au un sistem de boot-abil? După rularea CPUmark (şi obţinerea unui scor de 5200, pe care eu sunt mulţumit de) şi joc Sims 2, pentru un pic este oprit, aşa că am verificat temps în BIOS-ul şi au fost de aproximativ 45 de grade C, care ştiu că este o temperatura decente. Pe scurt, ceea ce este de oprire mine de la sistemul de overclocking mai departe? Ar putea fi RAM mea, placa de bază (Asus K8v-X) sau de tensiuni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sună ca RAM.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... s-ar upgrade la unele de calitate bastoane de pcc3200 overclocking berbec să mă ajute la toate? (Ne pare rău, noob complete pentru overclocking) |
|
| |||
| |||
| Ce ai de rulează acum?
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ceea ce m / b tu o / c on şi ştii modelul nu a CPU youe? la un oaspete ID-ul spune ca s-au încercat la un mo 220fsb cu o mulpitleir 12x berbec dvs. stabilite la 200MHz cu un 5xhtt si mirat de ce it wont a merge mai mari
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Rularea 1GB de RAM valoare pc2500 la MO, ştiu că idealul său, dar nu stii, ei bine ... oricum, placa de baza este un K8v Asus-X, CPU este un Athlon 64 3400 +, precum şi 220fsb cu un factor de multiplicare 12x este exact dreapta, yep. E aşa de rău ...? |
|
| |||
| |||
| Ne pare rau, nu a auzit de pc2500 PC2100 sau 2700 da
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nr sale cu siguranta 2500 ... ive googled pc2500 şi că aceasta ar exista numai it doesnt par a fi utilizate pe scară largă ... |
|
| |||
| |||
| OK m8 tu într-adevãr ar trebui să aibă o bună calitate PC3200 RAM pentru a overclock mai multe
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| OK Hummmm, cred că se poate presupune că RAM de pe sistemul dvs. lista de spec. este "de bună calitate"? |
![]() |
|
| Marcaje |