![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V mojom pôvodnom 'dole' PC, mám Athlon 64 3400 + dimenzované na 2,4 GHz, taktovaný na 2,64. Procesor je uzamknutý multiplikátor na 12x, a postupné zvyšovanie FSB a napätie, takže to, čo by mohol byť dôvod, prečo nemôže ísť až od 2.64 vôbec, možno na niečo ako 2,8 a ešte zavádzací systém? Po spustení CPUmark (a získanie skóre 5200, ktorý som potešený) a hranie Sims 2 pre trochu to vypnúť, tak som skontroloval temps v BIOSu, a to bolo asi 45 ° C, o ktorom viem, je slušnú teplotu. Stručne povedané, čo sa zastavil ma z přetaktování systému ďalšieho? Mohol by to byť môj RAM, základná doska (Asus K8V-X), alebo napätie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako RAM.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... by upgrade na niektoré kvalitné kúsky pcc3200 pretaktovania ram pomôžte mi vôbec? (sorry, úplný noob v pretaktovaní) |
|
| |||
| |||
| Čo sa vám teraz beží?
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo m / b vás o / c o a vieš, že model nie je v youe cpu? na id hádať, že ste sa snažili na mo 220fsb s 12x mulpitleir si ram na 200mhz s 5xhtt a premýšľal, prečo je zvyknutý ísť vyššie
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Beh na 1GB RAM pc2500 hodnoty na mo, viem, že jej nie je ideálne, ale viete, dobre ... rovnako, je mobo Asus K8V-X, CPU je Athlon 64 3400 +, a 220fsb s 12x násobič má úplnú pravdu, jo. Je zlé, že ...? |
|
| |||
| |||
| Ľutujeme nepočul pc2500 PC2100 alebo 2700 áno
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| No určite jeho 2500 ... ive googled pc2500, a to predsa existuje, ale doesnt seem široko použitej ... |
|
| |||
| |||
| ok m8 mali by ste mať nejaké kvalitné PC3200 RAM pretaktovať viac
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm ok, myslím, že možno predpokladať, že baran vo vašom systéme špec zoznam je 'kvalitná'? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sa s touto grafickou kartou Fit v mojej malej PC? | farayman3 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 21. novembra 2009 10:12 |
| Malé, ale veľmi nepríjemný problém, e.mail | bizziowen | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 7. februára 2009 09:14 |
| Malé delimo | Fonderplague | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 5. júna 2008 07:16 |
| Malé drôtové siete Problem | loves2spooge | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 18. december 2007 10:55 |
| Malý USB disky | Taggarte | Drives & Removable Media | 2 | 30. jún 2007 12:20 |
| Thread Tools | |
| |