мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Мала Оверцлоцкинг проблем ....

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2008, 18:37
Мембер Гроуп

Default Мала Оверцлоцкинг проблем ....

У мом главном 'доле' рачунар, имам Атхлон 64 3400 + оцијењено на 2.4ГХз, ради на 2,64. Процесор има закључан множилац 12кс на њему, и инкрементални ФСБ-а напон се повећава, па шта би могло да буде разлог да не иде горе од 2,64 на све, можда да нешто као што је 2.8 и даље имате покретачки систем? Након приказују ЦПУмарк (и добијам резултат од 5200, што сам задовољна) и играјући Тхе Симс 2 за мало га затворити, тако да сам Темпс проверити у БИОС-у и они су око 45 степени Ц, што знам је пристојна температура. Укратко, шта ми је заустављање система из Оверцлоцкинг даље? Би могло да буде моје меморије, матичну плочу (АСУС К8в-Кс), односно напона?
Old 6. Мар 2008, 02:59
Донаторска Група

Звучи као РАМ-а.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 6. тра 2008, 04:55
Мембер Гроуп

Хммм .... би прешли на неки квалитет штапова од пцц3200 Оверцлоцкинг овна ми помогне на све? (извињавам се, комплетна Нооб то оверцлоцк)
Old 6. Мар 2008, 05:23
Донаторска Група

Шта сада раде?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 6. Мар 2008, 10:32
Донаторска Група

Шта М / Б ти О / Ц на и да ли знате модела нема на ыоуе Процесор?
у претпостављам ИД кажеш да су покушавали на МО 220фсб са 12кс мулпитлеир свој овна постављена на 200МХз са 5ксхтт
и питате зашто је навика ићи све већи

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 6. Мар 2008, 15:55
Мембер Гроуп

Покретање 1ГБ пц2500 вредности овна на МО, знам да је идеално, али не знате, добро ... ипак, мобо је Асус је К8в-Кс, ЦПУ је АМД Атхлон 64 3400 + и 220фсб са 12кс множилац је бас право, Ыеп. Да ли је то лоше ...?
Old 6. Мар 2008, 16:01
Донаторска Група

Жао није чуо пц2500
ПЦ2100 или 2700 да

Old 6. Мар 2008, 16:07
Мембер Гроуп

Но је 2500 дефинитивно ... Иве гооглед пц2500 и не постоји, али изгледа доеснт широку примену ...
Old 6. тра 2008, 16:24
Донаторска Група

Ок М8 ли заиста треба да има неки добар квалитет до ПЦ3200 РАМ оверцлоцкинг више

Old 6. Мар 2008, 16:37
Мембер Гроуп

Хумммм Ок, мислим да могу претпоставити да ован на свом систему специфицаллы листа 'добар квалитет?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц