![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
У мом главном 'доле' рачунар, имам Атхлон 64 3400 + оцијењено на 2.4ГХз, ради на 2,64. Процесор има закључан множилац 12кс на њему, и инкрементални ФСБ-а напон се повећава, па шта би могло да буде разлог да не иде горе од 2,64 на све, можда да нешто као што је 2.8 и даље имате покретачки систем? Након приказују ЦПУмарк (и добијам резултат од 5200, што сам задовољна) и играјући Тхе Симс 2 за мало га затворити, тако да сам Темпс проверити у БИОС-у и они су око 45 степени Ц, што знам је пристојна температура. Укратко, шта ми је заустављање система из Оверцлоцкинг даље? Би могло да буде моје меморије, матичну плочу (АСУС К8в-Кс), односно напона?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи као РАМ-а.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Хммм .... би прешли на неки квалитет штапова од пцц3200 Оверцлоцкинг овна ми помогне на све? (извињавам се, комплетна Нооб то оверцлоцк)
|
|
|
|||
|
|||
|
Шта сада раде?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шта М / Б ти О / Ц на и да ли знате модела нема на ыоуе Процесор?
у претпостављам ИД кажеш да су покушавали на МО 220фсб са 12кс мулпитлеир свој овна постављена на 200МХз са 5ксхтт и питате зашто је навика ићи све већи
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
|
|||
|
|||
|
Покретање 1ГБ пц2500 вредности овна на МО, знам да је идеално, али не знате, добро ... ипак, мобо је Асус је К8в-Кс, ЦПУ је АМД Атхлон 64 3400 + и 220фсб са 12кс множилац је бас право, Ыеп. Да ли је то лоше ...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Жао није чуо пц2500
ПЦ2100 или 2700 да
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Но је 2500 дефинитивно ... Иве гооглед пц2500 и не постоји, али изгледа доеснт широку примену ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок М8 ли заиста треба да има неки добар квалитет до ПЦ3200 РАМ оверцлоцкинг више
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Хумммм Ок, мислим да могу претпоставити да ован на свом систему специфицаллы листа 'добар квалитет?
|