![]() |
|
| |||
| |||
| PC benim 'ana aşağıya', ben bir Athlon 64 3400 + 2.4GHz de, 2,64 çalışan derecelendirdiniz. Işlemci kilitli 12x on it, çarpanı ve artan FSB ve gerilim artar, bu yüzden ne 2,64 den at all, 2.8 gibi bir şey belki ve yukarı gidemez hala bir önyükleme sisteminiz varsa neden olabilir? CPUmark çalıştırdıktan sonra (ve) ve kapatmak için biraz Sims 2 oynarken, bu yüzden BIOS temps kontrol ve biliyorum onlar yaklaşık 45 derece C, 5200 I ile hangi memnunum puan, elde olan bir terbiyeli sıcaklığı. Kısacası, ne daha fazla sistem overclock Bana durak nedir? Benim RAM, anakart (Asus K8V-X) veya gerilimler olabilir mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM benziyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm .... cekti bazı kaliteli pcc3200 ve sopalarla overclock ram hiç bana yardım yükseltme? (sorry, overclocking tam noob) |
|
| |||
| |||
| Şimdi ne çalışıyor?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne m / b sen o / c ve sen hiçbir youe CPU modeli biliyor musun? Bir id tahmin sizi bir 12x mulpitleir RAM 200MHz bir 5xhtt ile dizi mo bir 220fsb de çalışıyor söylediler ve merak neden alışkanlık bir daha gitmek
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Mo az 1GB pc2500 değeri ram Koşu, ben ideal değil biliyorum ama bilirsin, iyi ... anyway, mobo Asus K8V-X, işlemci Athlon 64 3400 + olduğunu ve 220fsb bir 12x çarpanı ile tam olarak sağa, yep olduğunu. Bu mu kötü ...? |
|
| |||
| |||
| Üzgünüm pc2500 duymamış PC2100 veya 2.700 evet
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| No its kesinlikle 2.500 ... pc2500 googled ive ve halen mevcut ama o doesnt yaygın kullanılan görünüyorlar ... |
|
| |||
| |||
| ok m8 gerçekten PC3200 ram overclock daha iyi kalitede olmalıdır
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm ok, ben bu spec listesi 'sizin sisteminizde koç iyi kalitede' varsayabiliriz düşünüyorsun? |
![]() |
|
| Bookmarks |