менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Малі розгону проблема ....

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 квітня 2008, 18:37
Член групи

Default Малі розгону проблема ....

У моєї основної 'вниз' PC, в мене Athlon 64 3400 + на частоті 2.4 Ггц рейтингом, що працює на 2.64. Процесор має заблокований множник 12x, і додаткові FSB і напруга зростає, так що може бути причиною не можу піднятися з 2,64 на всіх, може бути, щось на зразок 2,8 і до цих пір система намагалася завантажитися? Після запуску CPUmark (і одержувати оцінки в 5200, який я доволен) і грає Sims 2 для вкусила її відключити, так що я перевірив Temps в BIOS, і їх було близько 45 градусів Цельсія, а я знаю це гідною температурі. Одним словом, що мене зупиняє від розгону системи далі? Може бути, моя оперативної пам'яті, материнської плати (ASUS K8V-X) або напруга?
Old 6 квітня 2008, 02:59
Донор групи

Схоже, ОЗУ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 6 квітня 2008, 04:55
Член групи

Хммм .... б оновлення до деякої палички pcc3200 розгону ОЗУ допомогти мені взагалі? (На жаль, повне Крок за кроком розгону)
Old 6 квітня 2008, 05:23
Донор групи

Які Ви використовуєте зараз?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 6 квітня 2008, 10:32
Донор групи

Що м / б ви O / C і робити ви знаєте модель не з youe процесора?
на ID думаю, що ви намагалися Мо 220fsb 12х mulpitleir набір оперативної пам'яті 200 МГц з 5xhtt
і дивуючись, чому це звичай піднятися вище

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 6 квітня 2008, 15:55
Член групи

Запуск 1Гб ОЗУ pc2500 значення в МО, я знаю, не є ідеальною, але ви знаєте, ну ... У всякому разі, це плат ASUS K8V-X, процесор Athlon 64 3400 +, а 220fsb 12х множник саме право, Yep. Це погано ...?
Old 6 квітня 2008, 16:01
Донор групи

На жаль, не чув про pc2500
PC2100 або 2700 та

Old 6 квітня 2008, 16:07
Член групи

Немає його виразно 2500 ... Ive Googled pc2500, і вона дійсно існує, але воно здається doesn't широко використовується ...
Old 6 квітня 2008, 16:24
Донор групи

OK M8 ви дійсно повинні мати гарну якість RAM PC3200 розігнати більше

Old 6 квітня 2008, 16:37
Член групи

Hummmm ОК, я думаю, можна припустити, що об'єм оперативної пам'яті вашої системи Spec список є "гарною якістю?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.