![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У моєї основної 'вниз' PC, в мене Athlon 64 3400 + на частоті 2.4 Ггц рейтингом, що працює на 2.64. Процесор має заблокований множник 12x, і додаткові FSB і напруга зростає, так що може бути причиною не можу піднятися з 2,64 на всіх, може бути, щось на зразок 2,8 і до цих пір система намагалася завантажитися? Після запуску CPUmark (і одержувати оцінки в 5200, який я доволен) і грає Sims 2 для вкусила її відключити, так що я перевірив Temps в BIOS, і їх було близько 45 градусів Цельсія, а я знаю це гідною температурі. Одним словом, що мене зупиняє від розгону системи далі? Може бути, моя оперативної пам'яті, материнської плати (ASUS K8V-X) або напруга? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ОЗУ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хммм .... б оновлення до деякої палички pcc3200 розгону ОЗУ допомогти мені взагалі? (На жаль, повне Крок за кроком розгону) |
|
| |||
| |||
| Які Ви використовуєте зараз?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що м / б ви O / C і робити ви знаєте модель не з youe процесора? на ID думаю, що ви намагалися Мо 220fsb 12х mulpitleir набір оперативної пам'яті 200 МГц з 5xhtt і дивуючись, чому це звичай піднятися вище
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Запуск 1Гб ОЗУ pc2500 значення в МО, я знаю, не є ідеальною, але ви знаєте, ну ... У всякому разі, це плат ASUS K8V-X, процесор Athlon 64 3400 +, а 220fsb 12х множник саме право, Yep. Це погано ...? |
|
| |||
| |||
| На жаль, не чув про pc2500 PC2100 або 2700 та
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Немає його виразно 2500 ... Ive Googled pc2500, і вона дійсно існує, але воно здається doesn't широко використовується ... |
|
| |||
| |||
| OK M8 ви дійсно повинні мати гарну якість RAM PC3200 розігнати більше
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hummmm ОК, я думаю, можна припустити, що об'єм оперативної пам'яті вашої системи Spec список є "гарною якістю? |