menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Zvláštní Motherboard

Reply

Thread Nástroje
Old 26. dubna 2008, 09:30
Nový člen skupiny

Default Zvláštní Motherboard

Ahoj, nikdy se podívat na novou desku. Mám starý Dell rozměr 4500, že crapped ven. Mám si koupit konkrétní desky, která bude vhodné, aby případ, nebo by se jakékoliv desce udělat? Chtěl bych, aby mohli používat starší procesory.
Old 26. dubna 2008, 09:51
Dárce Skupina

Default Zvláštní Motherboard

Máš pravdu .... Dell udělat bez použití standardních konektorů a někdy jejich případech neakceptuje standardní ATX nebo Micro ATX mobos.

V PSU častěji než ne, budou mít různé pinouts, takže i když vám podaří vejít standardní mobo, je šance, budete potřebovat novou PSU taky.

Můžete snadněji získat nové věci a PSU a uložení standardního mobo v ní, s využitím dalších dílů. Další bod mít na mysli, je ..... pokud jste dont mít OS Disk, Dell předinstalovány tak května překážka na nové mobo, pokud to není Dell náhradní.

Myslím, že to vše závisí na tom, kolik úsilí a čas a peníze, které chcete utratit za to

Jak jste si pravděpodobně shromážděné hned .... Dell nejsou nejlepší PC, na práci s, když to potřebují upevnění nebo modernizace.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Uplatnění Specifické Start Bar Seskupování v W7? 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 0 17. června 2009 14:14
Jak mám zablokovat přístup na konkrétní webové stránky? muzna Sítě, Modemy & VoIP 3 28. května 2009 00:50
Potřebujete pomoc najít velmi konkrétní typ DVD / CD mechaniky cheesepuff Drives & Removable Media 10 2. července 2008 12:34
Zvláštní pevného disku robina80 Drives & Removable Media 1 29. ledna 2008 10:44
Hledáte konkrétní program electrik91 Multimedia & Kodeky 3 29. listopad 2007 06:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.