פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

לוח האם ספציפי

Reply

שרשרת כלים
Old 26 אפריל 2008, 09:30
קבוצת חברות חדשות

Default לוח האם ספציפי

היי, אף פעם לא היה צריך לחפש חדש, לוח האם. יש לי ישן של Dell מימד 4500 כי crapped החוצה. האם אני צריך לקנות את לוח האם באופן ספציפי, כי במקרה מתאים, או כל לוח האם היית עושה? אני רוצה להיות מסוגל להשתמש את המעבד הישן.
Old 26 אפריל 2008, 09:51
קבוצת תורמים

Default לוח האם ספציפי

אתה צודק .... Dell לעשות שימוש בלתי רגילה connectors ולפעמים שלהם המקרים לא רגיל לקבל ATX או Micro ATX mobos.

את PSU לעתים קרובות יותר, לא יהיה שונה pinouts, כך שגם אם אתה מנהל שתתאים רגיל mobo, הסיכויים הם תצטרך חדשה PSU מדי.

אתה עלול למצוא את זה יותר קל להגיע חדשה מקרה ו PSU ולהשתלב רגיל mobo בה, utilising החלקים האחרים. נקודה נוספת כדי לזכור הוא ..... אם יש לך מערכת הפעלה dont דיסקים, Dell מותקם מראש את הדברים עשוי לסרב להתקדם לעבר mobo חדש, אם הוא לא דל תחליף.

אני מניח שזה תלוי כמה זמן מאמץ ו & במזומן אתה רוצה להוציא על זה

כפי הנראה יש לך שנאסף עד עכשיו .... של Dell הם לא הטוב ביותר של מחשבים אישיים, לעבוד עם, כאשר הדברים צריך קבוע או שדרוג.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הפעל יישומים ספציפיים בר קיבוץ ב W7? 4d (Fordy (פורד) אולי מערכות ההפעלה Windows 0 -17 יוני 2009 14:14
כיצד ניתן לחסום את הגישה לאתר מסוים? muzna רישות, מודמים & VoIP 3 -28 במאי 2009 00:50
צריך עזרה במציאת סוג מאוד ספציפי של ה-DVD / CD כונני cheesepuff כוננים & נשלפת 10 2nd יולי 2008 12:34
ספציפית הכונן הקשיח robina80 כוננים & נשלפת 1 29 ינואר 2008 10:44
מחפש את התוכנית הספציפית electrik91 מולטימדיה רכיבי Codec 3 29 נובמבר 2007 06:17
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.