mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Īpašas Motherboard

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 26, 2008, 09:30
New Member Group

Default Īpašas Motherboard

Hi, nekad meklēt jaunu mātesplati. Man ir vecs Dell dimensija 4.500 ka crapped out. Vai man pirkt konkrētu mātesplates, kas būs piemērots gadījumā, vai arī jebkurā mātesplatē do? Es gribētu, lai varētu izmantot veco procesoru.
Old Aprīlis 26, 2008, 09:51
Donors Group

Default Īpašas Motherboard

Jums ir taisnība .... Dell tomēr izmanto nestandarta savienotāji un dažreiz viņu gadījumā nepieņem standarta ATX vai Micro ATX mobos.

PSU biežāk nekā nav, būs dažāda pinouts, tāpēc pat tad, ja jums izdodas piemērots standarta MOBO, iespējas ir jums būs nepieciešams jauns PSU too.

Jūs varat vieglāk iegūt jaunu lietu un Barošanas bloki un ielikt standarta MOBO tajā, izmantojot citas daļas. Vēl viens aspekts, kas jāpatur prātā, ir ..... ja Jums dont ir OS Disk, Dell preinstalled stuff var kavējas jaunu MOBO, ja tas nav Dell aizstāšanai.

Es domāju, tas viss ir atkarīgs no tā, cik daudz laika un pūles un naudas vēlaties tērēt par to

Kā jums, iespējams, savākta ar tagad .... Dell nav labākais datoru, strādāt, kad lietas vajag noteikšanu vai modernizācijas.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.