menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Osobitné Motherboard

Reply

Thread Tools
Old 26. apríla 2008, 09:30
Nový člen skupiny

Default Osobitné Motherboard

Ahoj, nikdy sa pozrieť na novú platňu. Mám starý Dell rozmer 4500, že crapped von. Mám si kúpiť konkrétny dosky, ktorá bude vhodné, aby prípad, alebo by sa akejkoľvek doske urobiť? Chtěl bych, aby mohli používať staršie procesory.
Old 26. apríla 2008, 09:51
Darcu Skupina

Default Osobitné Motherboard

Máš pravdu .... Dell urobiť bez použitia štandardných konektorov a niekedy ich prípadoch neakceptuje štandardná ATX alebo Micro ATX mobos.

V PSU častejšie ako nie, budú mať rôzne pinouts, takže aj keď vám podarí vojsť štandardné Mobo, je šanca, budete potrebovať novú PSU taky.

Môžete ľahšie získať nové veci a PSU a uloženie štandardného Mobo v nej, s využitím ďalších dielov. Ďalší bod mať na mysli, je ..... ak ste dont mať OS Disk, Dell predinštalované tak mája prekážka na nové Mobo, ak to nie je Dell náhradné.

Myslím, že to všetko závisí na tom, koľko úsilia a čas a peniaze, ktoré chcete minúť za to

Ako ste si pravdepodobne zhromaždené hned .... Dell nie sú najlepšie PC, na prácu s, keď to potrebujú upevnenie alebo modernizácie.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Uplatnenie Špecifické Štart Bar Zoskupovanie v W7? 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 0 17. júna 2009 14:14
Ako mám zablokovať prístup na konkrétne webové stránky? mužná Siete, Modemy & VoIP 3 28. mája 2009 00:50
Potrebujete pomoc nájsť veľmi konkrétny typ DVD / CD mechaniky cheesepuff Drives & Removable Media 10 2. júla 2008 12:34
Osobitné pevného disku robina80 Drives & Removable Media 1 29. januára 2008 10:44
Hľadáte konkrétny program electrik91 Multimedia & Kodeky 3 29. november 2007 06:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.