менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Конкретні Материнські плати

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 квітня 2008, 09:30
Нові члени групи

Default Конкретні Материнські плати

Привіт, ніколи не довелося шукати нову материнську плату. У мене є старий аспекту Dell 4500, що crapped Out. Чи повинен я купити конкретної материнської плати, яка буде займатися цією справою або будь-якій материнській платі буде робити? Я хотів би мати можливість використовувати старий процесор.
Old 26 квітня 2008, 09:51
Донор групи

Default Конкретні Материнські плати

Ви маєте рацію .... Dell зробити використання нестандартних роз'ємів, а іноді і їх справи не будуть приймати стандартний ATX і Micro ATX материнських плат.

БП частіше за все не будуть мати різні распіновкі, тому навіть якщо вам вдасться Fit стандартних системних плат, швидше за все, Вам буде потрібен новий блок живлення теж.

Можливо, вам буде легше отримати новий випадок і блок живлення і Fit стандартних плат у неї, використовуючи інші частини. Ще один момент, слід мати на увазі ..... якщо у вас немає дисків операційної системи, Dell встановленою речовина може балка на новому плат, якщо це не заміна Dell.

Я думаю, все залежить від того, скільки часу і зусиль & готівкових ви хочете витратити на це

Як ви вже, мабуть, зібрані до теперішнього часу .... Dell не є кращими комп'ютерами, працювати, коли щось необхідності встановлення або модернізації.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Application Specific Початок Бар Угрупування в W7? 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 0 17 червня 2009 14:14
Як заблокувати доступ до певних веб-сайтом? muzna Мережа, Модеми & VoIP 3 28 травня 2009 00:50
Потрібна допомога в пошуку дуже конкретний тип DVD / CD диски cheesepuff Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 2 липня 2008 12:34
Конкретні жорсткому диску robina80 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 29 січня 2008 10:44
Потрібні конкретні програми electrik91 Мультимедіа & кодеки 3 29 листопада 2007 06:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.