![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам AC5 прилагани към моята Арктически Cooler 7 Pro и аз бях най-31c изчезнал, но сега, когато включите компютъра си, той работи на най-37в, и тя не изглежда да отидете някоя по-ниска, моите щори са затвори всички нощта, така не мога да видя как слънцето може да бъде отоплението го, какво искаш да направя това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са вашите атмосферния време? помещението имате COMP може просто да се hotter тези дни Или можете да опитате кандидатства повторно за AS5 или може би сте HSF е придобил запушена с прах
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не забравяйте също така да използвате AS5 (Предполагам, че този какво да кажеш) sparingly.See тук за инструкции.
| |||
| |||
| Единствената причина, мога да видя е, че вашите фенове са задръстени с прах. И двете ви охладител феновете и CPU фен. Опитайте се да ги изтривам на разстояние от и тогава спазва температура, то със сигурност ще слезе. |
|
| |||
| |||
| Уверете се, че вентилатора на процесора не се докосвате метални позлатяване. Имах подобен проблем, когато компютърът се работи по Първи беше прекалено горещо, а след това изключи. Аз проследено обратно към вентилатора на процесора да докосвате метални контакт табела. Така че аз се отстраняват вентилатора и тури повече силиций върху нея. Сега тя работи добре. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| CPU Temp Проблеми??? | НЦФ Speed | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 16-то Dec 2008 09:16 |
| CPU температура монитор | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 9 Март 2008 11:34 |
| Temp монитор | Spencer2004 | Общи Хардуер Чат | 2 | 15 ноември 2007 01:00 |
| Висок CPU Temp! | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 3 ноември 2007 17:12 |
| E6750 температура | necromancier | Процесори, дънни платки & RAM | 14 | 28 Авг 2007 15:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |