![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám AC5 na můj Arctic Cooler 7 Pro a kdysi jsem naprázdno při 31c, ale teď, když jsem zase na svém PC, je to běh na 37c, a nezdá se jít na všech nižších můj rolety byly zavřené všechny noc takže nevidím, jak slunce může být vytápění to, co si o tomhle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké jsou vaše okolí temps? místnosti máte comp v květnu právě v těchto dnech je teplejší Nebo můžete zkusit znovu na AS5 a možná byste se dostali HSF ucpané se prachu
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamatujte také na používání AS5 (Předpokládám, že to je to, co máte na mysli) sparingly.See zde Návod.
| |||
| |||
| Jediný důvod, vidím je, že vaše fanoušky jsou ucpané s prachem. Oba vaši fanoušci chladiče CPU a ventilátor. Zkuste třít a pak ho dodržovat teplotu, to určitě bude sstoupil. |
|
| |||
| |||
| ujistěte se, že váš procesor větrák není dotýká pokovování. Měl jsem podobný problém, kdy je počítač jsem dělal bylo dostat příliš horká a vypínání. I dohledat zpět na CPU ventilátor dotekem kovu kontaktní desku. Tak jsem odstraněny ventilátoru a dát víc Silicon na to. Nyní to funguje v pohodě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CPU Temp Otázky? | NCC Speed | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 16. prosince 2008 09:16 |
| Cpu temp monitoru | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 9. Březen 2008 11:34 |
| Temp monitoru | Spencer2004 | Obecné Hardware Chat | 2 | 15. listopadu 2007 01:00 |
| Vysoké nároky na procesor Temp! | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 3. Listopad 2007 17:12 |
| E6750 temp | necromancier | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 28 srpen 2007 15:33 |
| Thread Nástroje | |
| |