![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω AC5 να εφαρμόζονται μου Cooler Αρκτικής 7 Pro και ήμουν σε κατάσταση αδράνειας 31γ, αλλά σήμερα, όταν για τη σειρά μου PC, είναι σε λειτουργία 37γ, και δεν φαίνεται να πάμε σε κάθε χαμηλότερο, περσίδες μου έχουν κλείσει όλα τα νύχτα έτσι δεν μπορώ να δω πώς ο ήλιος θα μπορούσε να είναι μέχρι θέρμανσης, Τι να κάνετε για αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιες είναι οι προσδοκίες σας ατμοσφαιρικό temps; το δωμάτιο που έχετε το comp μπορούν απλώς να είναι πιο θερμές αυτές τις μέρες Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την εκ νέου AS5 ή ίσως HSF έχει πάρει φραγμένο με σκόνη
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θυμηθείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε AS5 (υποθέτω thats τι εννοείς) sparingly.See εδώ για οδηγίες.
| |||
| |||
| Ο μόνος λόγος, μπορώ να δω είναι, ότι οι οπαδοί σας είναι φραγμένο με σκόνη. Και οι δύο ανεμιστήρες ψυγείου σας και CPU ανεμιστήρα. Δοκιμάστε να τρίψετε τους απομακρύνουν και, στη συνέχεια, παρατηρεί η θερμοκρασία, θα είναι σίγουρος ότι θα κατέβει. |
|
| |||
| |||
| Βεβαιωθείτε ότι το CPU fan δεν αγγίζετε τα μεταλλικά ελάσματα. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα σε υπολογιστή όπου δούλευα σε αυτό γίνεται πολύ ζεστό και στη συνέχεια, να τερματίσετε. I ιχνηθετημένο πίσω στις cpu fan αγγίζοντας το μέταλλο επαφή πλάκα. Γι 'απομακρυνθεί ο ανεμιστήρας και να τεθούν κάποια πιο Πυρίτιο σε αυτό. Τώρα δουλεύει μια χαρά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| CPU Temp Θέματα;;; | NCC Ταχύτητα | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 16 Δεκ. 2008 09:16 |
| Cpu temp παρακολουθεί | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 9 Μαρ 2008 11:34 |
| Θερμοκρασία παρακολουθεί | Spencer2004 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 15 Νοε 2007 01:00 |
| Υψηλή cpu Temp! | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 3η Νοε 2007 17:12 |
| E6750 temp | necromancier | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 14 | 28 Αυγ 2007 15:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |