![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam AC5 primijenjene na moj hladnjak Arctic 7 Pro i JA naviknut miruje na 31c, a sada, kada sam na okret moj PC to trčanje na 37c, a to ne čini da ide niže, moja sjenila su zatvori sve noć, pa mi ne može vidjeti kako sunce može biti grijanja ga, Što vam se čini od ovoga? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje su vaše ambijent temps? sobi imate comp u svibanj pravedan biti hotter ovih dana Ili te mogao probati reapplying je AS5 ili možda HSF stečen je začepljen sa prašine
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sjetite se također koristiti AS5 (pretpostavljam taj što ste mislili) sparingly.See ovdje za upute.
| |||
| |||
| Jedini razlog, ja mogu vidjeti je da vaši fanovi su začepljen sa prašine. Oba vaš CPU hladnjak obožavatelji i ventilator. Pokušajte utrljati, a zatim ih promatrati temperaturu, on će sigurno doći dolje. |
|
| |||
| |||
| Pobrinite se da Vaš CPU fan nije dodirivanje pozlaćivanje metala. Imala sam sličan problem, gdje je kompjuter bio sam raditi na bio uzimajući previše vruća, a zatim se isključi. Ja pratiti ga natrag CPU fan dodirivanje metalni kontakt tanjur. Tako sam uklonio ventilatora i staviti neke više Silicon on. Sada radi u redu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU Temp pitanja? | Ncc Speed | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 16. prosinac 2008 09:16 |
| CPU temp monitor | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 9. ožujak 2008 11:34 |
| Temp monitor | Spencer2004 | General Hardware Chat | 2 | 15. studeni 2007 01:00 |
| Visoka Procesor Temp! | Blazing933 | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 3. studeni 2007 17:12 |
| E6750 temp | necromancier | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 28. kolovoz 2007 15:33 |
| Thread Tools | |
| |