![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van AC5 alkalmazott my Arctic Cooler 7 Pro és Régen alapteljesítmény a 31c, de most, amikor viszont a PC, ez a futó 37c, és nem úgy tűnik, hogy az alacsonyabb, a blind már bezárta az összes éjszaka így nem látom, hogyan lehetne a nap fűtési ki, mit csinál ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mik a környezeti temps? A szobában van kötelező májusban csak forróbb ezekben a napokban Vagy megpróbálhatják reapplying a AS5 vagy talán HSF ütött eltömődött fel a port
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emlékszel még használni AS5 (Feltételezem, thats what you mean) sparingly.See itt utasítások.
| |||
| |||
| Az egyetlen ok, látom is, hogy a rajongók az eltömődött fel a port. Mind a szurkolók hűvösebb és CPU ventillátor. Próbáld dörzsölje őket ki, majd be a hőmérséklet, az biztos, hogy nem jön le. |
|
| |||
| |||
| Győződjön meg róla, hogy a CPU ventillátor nem éri a fémbevonással. Volt egy hasonló probléma, ha egy számítógép volt dolgozó volt túl meleg, majd leáll. Én vezethető vissza, hogy a CPU ventillátor érjünk a fém kontaktus lemez. Szóval eltávolítani a ventilátort, és még egy kis szilikon van. Most már működik jól. |