![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי AC5 להחיל הארקטי Cooler 7 Pro ו שלי הייתי פעיל ב 31c, אבל עכשיו, כאשר אני פונה על המחשב שלי, זה פועל ב 37c, וזה לא נראה ללכת כל נמוך, התריסים שלי כבר סגר את כל בלילה אז אני לא רואה איך יכול להיות השמש מחממת אותו למעלה, מה אתה אומר על זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה temps הסביבה שלך? את החדר יש לך comp מאי פשוט להיות חם יותר בימים אלה או שאתה יכול לנסות reapplying AS5 או אולי אתה HSF קיבל סתום עם אבק
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זכור גם להשתמש AS5 (אני מניח thats למה אתה מתכוון) sparingly.See כאן הוראות.
| |||
| |||
| הסיבה היחידה, שאני יכול לראות, כי המעריצים שלך הם סתמו את האבק. שני אוהדים קריר שלך מאוורר המעבד. נסה לשפשף אותם ולאחר מכן לבחון את הטמפרטורה, אין ספק שזה הולך לבוא. |
|
| |||
| |||
| לוודא מאוורר המעבד שלך הוא לא נוגע ציפוי מתכת. היתה לי בעיה דומה שבו אני עובד על המחשב היה נעשה חם מדי ולאחר מכן כיבוי. אני איתר אותו בחזרה מאוורר CPU נוגע צלחת מתכת קשר. אז הוצאתי את המאוורר ותשים קצת יותר על זה הסיליקון. עכשיו זה עובד בסדר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| CPU טמפ בעיות? | Ncc מהירות | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 16th דצמבר 2008 09:16 |
| CPU טמפ לפקח | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 9th מרץ 2008 11:34 |
| טמפ לפקח | Spencer2004 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 01:00 |
| CPU טמפ גבוהה! | Blazing933 | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 3rd נובמבר 2007 17:12 |
| E6750 טמפ | necromancier | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | -28 אוגוסט 2007 15:33 |
| שרשרת כלים | |
| |