![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu AC5 prašė mano Arctic Cooler 7 Pro "ir" I used to prastovos ne 31c, bet dabar, kai aš savo ruožtu mano kompiuterį, jis savo veiklos ne 37c, ir neatrodo, kad eiti bet mažesnis, mano žaliuzės buvo uždaryti visus naktį, kad aš negaliu įsivaizduoti, kaip saulė gali būti šildymas jį, ką jūs padaryti iš to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks yra jūsų aplinkos temps? kambarys turite Comp gali būti tik šilčiau šių dienų Arba galite išbandyti naujo taikyti AS5 arba gal HSF pakliuvusiam užsikimšusias iki dulkių
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prisiminti pat naudoti AS5 (aš manau thats, ką reiškia) sparingly.See čia instrukcijos.
| |||
| |||
| Vienintelė priežastis, matau tai, kad jūsų gerbėjai yra užsikimšusi iki dulkių. Tiek savo aušintuvo ventiliatorius ir ventiliatoriaus CPU. Pabandykite patrinti jas išjungti ir tada laikosi temperatūra, ji tikrai yra gonna come down. |
|
| |||
| |||
| Įsitikinkite, kad jūsų procesoriaus ventiliatorius neturi priglusti metalo danga. Man buvo panaši problema, kai kompiuteryje aš dirbau, buvo gauti per karšta, tada išsijungia. Aš atsekti atgal į ventiliatoriaus CPU neliečia metalo kontaktinės plokštės. Taigi aš nuimti ventiliatoriaus ir įdėti šiek tiek daugiau silikono į jį. Now it works fine. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CPU Temp problemos? | NCC Speed | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 16 gruodis 2008 09:16 |
| CPU temp ekranu | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 9 kovas 2008 11:34 |
| Temperatūra ekranu | Spencer2004 | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 15, 2007 01:00 |
| Aukštos CPU Temp! | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 3 lapkritis 2007 17:12 |
| E6750 temp | necromancier | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | Rugpjūtis 28, 2007 15:33 |
| Temos įrankiai | |
| |