![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am aplicat pentru a-mi AC5 Arctic Cooler 7 Pro si am folosit pentru a inactiv la 31c, dar acum, când am rândul meu de pe PC-ul, este să fie difuzate la 37c, şi nu pare să meargă nici mai mică, jaluzele mi s-au închis toate noapte deci nu pot vedea modul în care duminică ar putea fi de încălzire-o, la ce va face din asta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care vă sunt ambiant temps? camera aveţi comp în mai fi doar mai tare in aceste zile Sau ai putea încerca reapplying de AS5 sau poate că a ajuns HSF înfundată cu praf
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amintiţi-vă de asemenea, de a utiliza AS5 (Presupun thats ce vrei sa spui) sparingly.See aici pentru instrucţiuni.
Utilizarea prea mult va inhiba numai de transfer de căldură. Amintiţi-vă, de asemenea AS5 care poate dura până la 200 de ore, pentru a vindeca şi pentru tine pentru a vedea pe deplin de beneficiile. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Singurul motiv, nu pot vedea este, ca fanii sunt colmatate cu praf. Ambele dvs. cooler fani şi CPU fan. Încearcă să o scot la capăt, iar apoi le respecte temperatura, sigur nu-i va veni în jos. |
|
| |||
| |||
| asiguraţi-vă că CPU fan este de metal nu se ating de placare. Am avut o problemă similară în cazul în care un computer Am fost de lucru cu privire la obtinerea a fost prea cald şi apoi închide. Am trasat-o înapoi la CPU fan atingeţi de contact placa de metal. Asa ca am scos ventilatorul si pune ceva mai mult de siliciu pe ea. Acum merge bine. |
![]() |
|
| Marcaje |