![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám AC5 na môj Arctic Cooler 7 Pro a kedysi som naprázdno pri 31c, ale teraz, keď som zase na svojom PC, je to beh na 37c, a nezdá sa ísť na všetkých nižších môj rolety boli zatvorené všetky noc takže nevidím, ako slnko môže byť vykurovanie to, čo si o tomhle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké sú vaše okolie temps? miestnosti máte comp v máji práve v týchto dňoch je teplejšie Alebo môžete skúsiť znovu na AS5 a možno by ste sa dostali HSF ucpané sa prachu
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamätajte tiež na používanie AS5 (Predpokladám, že to je to, čo máte na mysli) sparingly.See tu Návod.
| |||
| |||
| Jediný dôvod, vidím je, že vaša fanúšikov sú upchaté s prachom. Obaja vaši fanúšikovia chladiča CPU a ventilátor. Skúste trieť a potom ho dodržiavať teplotu, to určite bude sstoupil. |
|
| |||
| |||
| uistite sa, že váš procesor větrák není dotýka pokovovanie. Mal som podobný problém, keď je počítač jsem dělal bolo dostať príliš horúce a vypínanie. I dohledat späť na CPU ventilátor dotekem kovu kontaktné dosku. Tak jsem odstránené ventilátora a dať víc Silicon na to. Teraz to funguje v pohodě. |