![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам АЦ5 примијењене на мој хладњак Арцтиц 7 Про и ЈА навикнут мирује на 31ц, а сада, када сам на окрет мој ПЦ да тече на 37ц, а то не чини да иде ниже, моја сјенила су затвори све ноћ, па ми не може видети како сунце може бити грејања га, Шта вам се чини од овога? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које су ваше амбијент Темпс? соби имате цомп у мај праведан бити хоттер ових дана Или те могао пробати реапплыинг је АС5 или можда ХСФ стечен је зачепљен са прашине
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сетите се такође користити АС5 (претпостављам тај што сте мислили) спаринглы.Сее овде за упутства.
| |||
| |||
| Једини разлог, ја могу да видим је да ваши фанови су зачепљен са прашине. Оба ваш ЦПУ хладњак обожаватељи и вентилатор. Покушајте утрљати, а затим их посматрати температуру, он ће сигурно доћи доле. |
|
| |||
| |||
| Постарајте се да ваш ЦПУ фан није додиривање позлаћивање метала. Имала сам сличан проблем, где је компјутер био сам радити на био узимајући превише врућа, а затим се искључи. Ја пратити га натраг ЦПУ фан додиривање метални контакт тањир. Тако сам уклонио вентилатора и ставити неке више Силицон он. Сада ради у реду. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ Темп питања? | Нцц Спеед | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 16 децембар 2008 09:16 |
| ЦПУ темп монитор | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 9 март 2008 11:34 |
| Темп монитор | Спенцер2004 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 15 новембар 2007 01:00 |
| Висока Процесор Темп! | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 3 новембар 2007 17:12 |
| Е6750 темп | нецроманциер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 14 | 28 аугуст 2007 15:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |