![]() |
|
| |||
| |||
| I have AC5 benim Arctic Soğutucu 7 Pro ve ben 31C, ama şimdi, ne zaman I çevirmek benim PC idle uygulanmıştır, o 37c çalışan, ve herhangi bir alt gitmek gibi görünmüyor, benim güneşlikler tüm kapalı edilmiştir gece ben ne güneş, ne bu yaparım o kadar ısıtma olabilir göremiyorum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne ortam temps nelerdir? sadece bu günlerde sıcak olabilir de comp var oda Yoksa AS5 veya belki HSF yeniden uygulanması deneyebilirsiniz toz ile tıkanmış ele geçirmiş bulunmaktadır
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca AS5 kullanmayı unutmayın (I) burada sparingly.See thats ne demek varsayalım talimatlar.
| |||
| |||
| Tek nedeni, ben ise, sizin fanlar toz ile tıkalı olduğunu görebilirsiniz. Hem kendi soğutucu fanlar ve CPU fan. Denemek ve onları yıpranmak daha sonra sıcaklık gözlemlemek, o emin come down olacak. |
|
| |||
| |||
| CPU fan metal kaplama dokunmadan olmadığından emin olun. was getting nerede bir bilgisayar i üzerinde çalışan benzer bir sorunu vardı ve ardından da kapatma sıcak. Ben CPU fan metal temas plaka dokunmaktan geri incelemiştir. Ben fan kaldırılmış ve üzerinde biraz daha Silikon koydu. Şimdi gayet iyi çalışıyor. |