![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я AC5 застосовуються до моїх Арктиці Cooler 7 Pro і я використав простою на 31c, але тепер, коли я переходжу на мій комп'ютер, він працює на 37C, і це не здається йти нижче, мій жалюзі були закриті всі вночі, тому не можу бачити, як сонце може бути опалення це, що ви це зробити?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Які ваші Temps навколишнього середовища? номер у вас в Comp може бути просто гарячий ці дні
Або ви можете спробувати повторно AS5 або ви отримали HSF має засмічення з пилом
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Пам'ятайте також використовувати AS5 (я припускаю, Thats What You Mean) sparingly.See тут Інструкції.
|
|||
|
|||
|
Єдина причина, я бачу в тому, що ваших шанувальників забиті з пилом. Обидва ваших вентиляторів кулера і процесора вентилятор. Спробуйте потерти їх і потім спостерігати за температурою, вона впевнена Is Gonna Come вниз.
|
|
|
|||
|
|||
|
Переконайтеся, що ваш процесор вентилятор не торкаючись металевих покриттів.
У мене була аналогічна проблема, коли комп'ютер я працював над ставало занадто спекотно, а потім завершує роботу. Я простежив його назад в процесорного вентилятора торкаючись металевою пластиною контактів. Тому я видалив вентилятор і покласти кілька кремнію на ньому. Зараз він працює прекрасно. |