menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Strange problému, opravdu potřebuju pomoct!

Reply

Thread Nástroje
Old 27.září 2007, 06:42
Člen Skupina

Default Strange problému, opravdu potřebuju pomoct!

Zdravím všechny,
Jsem nový tohoto fóra, takže snadno naleznete na mě! Rád bych diskutovat o problému jsem s se svým počítačem. Pokusím se být co nejvýstižnější a přesně popsat své počítače, hardware.

Hardware:

A8N-SLI-Deluxe základní desky s Bios Revision 1011
AMD Athlon64 Dual-Core X2 4200 +
2 GB paměti PC300 DDR 400MHz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512mb M Shader 3.0 Grafická karta.
300GB Maxtor interního pevného disku 7200 ot. / min
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

Uveďte, zda potřebuji ještě informace o ..

Původně jsem si koupil tento stroj s X800XL 256megabajt Shader M2.0, ale od té doby upgrade grafické karty na výše uvedené se Shader M3.0 a to především, abych mohl hrát některé nejnovější hry k dispozici. Dělal jsem všechno v pořádku, odinstalovat staré ovladače, odstraní x800xl a vkládají novou grafickou kartu. Dokonce jsem re-mi formátování pevného disku a instalaci systému Windows XP s aktualizací nejvíce. Problém je, vše jsem poprvé zapnout počítač stroj dělá jedno dlouhé pípnutí a možná (není jistý bit) 1 krátké pípnutí. pak boty bez zobrazení videa (monitor je jen černá obrazovka), myslím, že monitor vypne až oranžové světlo. Obvykle vypnout PC a pak re-boot. Po restartu, můj počítač zatížení jako normální a vše funguje dobře is správné 1 krátké pípnutí - jako obvykle. Zvláštní na tom je, to jen se stane, když jsem poprvé zapnout můj počítač, ne vždy, když jsem restartovat PC později. Snažil jsem se mění paměťové moduly, a vzít je ven, takže mám pouze 1GB paměti, ale stroj je v pořádku. Hry práci bezchybně, dobře, není třeba oprav, které tvůrci, který je .. Mohl by to být deska baterie? Já jsem měl tento stroj dva roky. Stroj je na většinu dne Zprvu jsem 3 krátké pípnutí, ale uvědomit, jsem neuvedl 6-pinový konektor pro grafickou kartu, tak grafická karta je dostatek energie. X800XL nepotřeboval 6-pinový konektor, pouze tuto novou kartu. Můj zdroj je Chieftec 550W .. Takže já si nemyslím, že moc je problém ...

Jakýkoliv pomoci chtěl bych být ocenil. Děkujeme vám,
Steve.

PS: Přidám ještě informace, pokud problém přetrvává. Opravdu si myslím, že je deska baterie ...

Jakýkoliv návrhy?
Old 27.září 2007, 06:52
Dárce Skupina

Nemyslím si, že jeho baterie, myslím, že si jeho ram.

Je to určitě bez ohledu na kování.

Award BIOS v tomto klubu se pre-post kontrola ram. To, co způsobuje to 'pípnutí'.

Vyzkoušejte si DIMM jednotlivě.

Nice stavět na cestě.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 27. Září 2007, 07:07
Člen Skupina

Děkuji vám za odpověď. Snažil jsem se každý paměťový modul zvlášť .. ale systém zavést pokuty. Co byste mi doporučili program pro testování paměti? Memtest? nebo něco jiného?

Pokusím se nyní Memtest a po nějakou zpětnou vazbu.

Thank you again,
Steve.
Old 27.září 2007, 07:57
Člen Skupina

Jen aktuální informace o situaci. Běžel jsem Memtest program dvakrát Memtest nelze zkontrolovat všechny nepoužívané paměti singlarly. Tak jsem otevřel aplikaci dvakrát a běžel 814mb na obou aplikací. Počkal jsem, až se vztahuje 100% z paměti - cca 30-45mins. Nenašel žádné chyby.

Přidám více informací ...
Old 27.září 2007, 10:45
Moderátor skupiny

Myslím, že to může být problém napájení, protože se domnívá, že vaše PSU má pouze 18 a 12V na kolejích, myslím, že X1900XT může potřebovat více než jen to, líbí 20a

Edit: je to Phoenix BIOS, který je s touto základní deska?

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27.září 2007, 12:05
Člen Skupina

Nazdar,
Ano, jsem kontrolována. Je to ASUS A8N-SLI DELUXE ACPI BIOS Revision 1011 Výrobce Phoenix Technologies LTD ..

Je to problém? Dodávky energie problém? Jsem překvapen, ... ale co napájení byste doporučil, kdybych třeba ji nahradit? Zdá se velmi podivné ... Můžu nechat stroj, prohlížení internetu, nebo hrát hry, jako například, ty náročné, jako Bioshock, Medal of Honor, Lost Planet, atd. bez problémů na všech ... Pokud stroj nebyl dostatek šťávy, nebylo před mrazem, zastavit nebo prostě vypnout trvale?

Děkuji za odpověď a za pomoc s tímto everyones,
Old 27.září 2007, 13:47
Moderátor skupiny

Nemyslete si, že o koupi nového ještě, je to jen možné

Kdybyste mohl zkontrolovat, zda to, co pípnutí kód je budu muset rozhlédnout, abychom mohli diagnostikovat, co znamená zvukový signál kód

Old 27.září 2007, 14:25
Člen Skupina

Děkujeme vám za čas v odpovědi. Vím, že je dlouhé pípnutí na začátku, pak si myslím, že je krátké pípnutí. Uvidím, co se stane zítra, a zprávu. Mohu si zkontrolujte, v čem je problém? Má nastavení Bios vám, nebo vám číslovaný kód například? Také se zobrazí při spuštění?

Thank you again,
Steve.
Old 27.září 2007, 14:38
Moderátor skupiny

Od pípnutí, pokud Google "fénix kódy pípnutí" to pomůže pochopit, co stojí za pípání
Každý jiný typ pípání znamená něco jiného

Jo a příjemné stavět na cestě
Skoro stejný jako já (check profil)

Old 28.září 2007, 04:44
Člen Skupina

Ok jsem poslouchat to dnes. To jsem to dvakrát, než systém zavést pokuty. Zdá se, že dlouhé pípnutí pak dvě krátká. Je obtížné identifikovat. Jsem se podíval na pípnutí kódy Phoenix, ale nevím, který z nich to je.

Vím, že video nezobrazí na monitoru a pevný disk se zdá bota pro načítání Windows.

Další myšlenkou je, já mám své staré X800XL grafickou kartu, abych mohl změnit to zpátky a uvidíme, jestli to problém se stane v případě použití nižší příkon grafickou kartu. Má někdo nějaké návrhy?

Děkujeme vám,
Steve.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Strange Problém s kartou Memory Stick Jimmy Hat Drives & Removable Media 1 25.srpna 2009 07:32
Strange Problem samey44 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 7 6. Září 2008 04:30
Strange CPU / GPU problém MiaZmA Obecné Hardware Chat 1 1. ledna 2008 16:34
Strange Zavádecí Problem TequilaYuen Drives & Removable Media 4 15. října 2007 21:09
Potřebujete pomoc s podivnou boot problém rizse Obecné Hardware Chat 3 29 srpen 2007 12:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.