μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Περίεργο Πρόβλημα, πράγματι χρειάζονται κάποια βοήθεια!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 06:42
Μέλος Ομάδα

Default Περίεργο Πρόβλημα, πράγματι χρειάζονται κάποια βοήθεια!

Όλα Hi,
Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ για αυτό παρακαλώ μου κάνετε τη χάρη! Θα ήθελα να συζητήσουμε ένα πρόβλημα που έχω με τον υπολογιστή μου. Θα προσπαθήσω και να είναι όσο το δυνατόν πιο περιγραφικό και περιγράφουν με ακρίβεια υπολογιστές το υλικό μου.

Hardware:

A8N-SLI Deluxe-Motherboard με το Bios Αναθεώρηση 1011
AMD Athlon64 Dual Core X2 4200 +
2GB μνήμης PC300 DDR 400Mhz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512MB Shader Μ 3,0 Κάρτα Γραφικών.
Maxtor 300GB Internal Hard Disk 7200RPM
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

Παρακαλείσθε να αναφέρετε εάν χρειάζομαι πια πληροφορίες ..

Αγόρασα αρχικά αυτό το μηχάνημα με μια X800XL 256MB Shader M2.0, αλλά έχουν αναβαθμιστεί από την κάρτα γραφικών με το παραπάνω με το Shader M3.0 Αυτό ήταν κυρίως γι 'αυτό θα μπορούσε να παίξει μερικά από τα τελευταία παιχνίδια που είναι διαθέσιμα. Έκανα τα πάντα σωστά, απεγκατάσταση των παλαιών οδηγών, αφαιρείται το x800xl και παρεμβάλλεται η νέα κάρτα γραφικών. Ι ακόμη και εκ νέου διαμορφωμένο σκληρό δίσκο μου και να εγκαταστήσει τα Windows XP και πάλι με τις περισσότερες ενημερωμένες εκδόσεις. Το πρόβλημα είναι, πάντα εγώ πρώτος διακόπτης στον υπολογιστή μου το μηχάνημα κάνει ένα μακρύ ηχητικό σήμα και ίσως (δεν είναι σίγουροι για αυτό το bit) 1 μικρό μπιπ. τότε μπότες που δεν βίντεο οθόνη (η οθόνη είναι μαύρη οθόνη μόνο) πιστεύω ότι η εξουσία οθόνη κάτω σε ένα πορτοκαλί φως. Συνήθως απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή μου και στη συνέχεια εκ νέου εκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση, φορτία υπολογιστή μου ως φυσιολογική και όλα δουλεύουν καλά με τις σωστές 1 σύντομο "μπιπ" - όπως συνήθως. Το περίεργο πράγμα είναι, αυτό συμβαίνει μόνο όταν προσπαθώ να στραφούν στον υπολογιστή μου, δεν είναι κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου αργότερα. Έχω δοκιμάσει την αλλαγή των ενοτήτων μνήμης, και λαμβάνοντας τα έξω έτσι έχω μόνο 1GB μνήμης, αλλά το μηχάνημα είναι μια χαρά. Τα παιχνίδια δουλειά άψογα, καλά, αν δεν χρειάζεται patching από τους κατασκευαστές? Που είναι .. Θα μπορούσε να είναι η μητρική πλακέτα μπαταρία; Είχα αυτό το μηχάνημα και δύο χρόνια. Η μηχανή είναι για τα περισσότερα από την ημέρα κατά την πρώτη πήρα 3 σύντομοι μπιπ, αλλά συνειδητοποιούν εγώ δεν έθεσε το 6-pin υποδοχή για την κάρτα γραφικών, έτσι ώστε η κάρτα γραφικών ήταν να πάρει αρκετή δύναμη. Η X800XL δεν χρειαζόταν ένα 6-pin connector, μόνο αυτή η νέα κάρτα. Τροφοδοτικά μου είναι ένα Chieftec 550W .. Έτσι δεν νομίζω εξουσία είναι το πρόβλημα ...

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Σε ευχαριστώ,
Steve.

PS: Θα προσθέσω πλέον πληροφορίες αν το πρόβλημα συνεχίζεται. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι η μπαταρία της μητρικής πλακέτας ...

Όποιες προτάσεις;
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 06:52
Ομάδα Δωρητών

Δεν νομίζω ότι η μπαταρία του, νομίζω ότι σας ζευγαρώσει του.

Είναι σίγουρα το υλικό που σχετίζονται ανεξάρτητα.

Το bios βραβείο σε αυτό το σύστημα έχει ένα προ-έλεγχο θέση για ram. Αυτός είναι τι προκαλεί αυτή η "μπιπ".

Δοκιμάστε κάθε DIMM ξεχωριστά.

Νίκαια οικοδόμηση από το δρόμο.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 27ης Σεπτεμβρίου 2007, 07:07
Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δοκιμάσει μνήμη κάθε ενότητα ξεχωριστά .. αλλά το σύστημα εκκινήσει πρόστιμο. Το πρόγραμμα που θα σας συστήσει να δοκιμαστεί η μνήμη; Memtest; ή κάτι άλλο;

Θα προσπαθήσω memtest για τώρα και μετά κάποια ανατροφοδότηση.

Σας ευχαριστώ και πάλι,
Steve.
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 07:57
Μέλος Ομάδα

Απλά μια ενημέρωση για την κατάσταση. Έτρεξα το memtest πρόγραμμα δύο φορές memtest δεν μπορούσε να ελέγξει όλες τις αχρησιμοποίητες μνήμη singlarly. Γι 'αυτό και άνοιξε την εφαρμογή δύο φορές και έτρεξε 814mb και στις δύο εφαρμογές. Περίμενα μέχρι να καλύπτεται το 100% της μνήμης - περίπου 30-45mins. Δεν βρήκε λάθη.

Θα προσθέσω περισσότερες πληροφορίες ...
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 10:45
Συντονιστής Ομάδας

Νομίζω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι PSU σας έχει μόνο 18α σχετικά με τις σιδηροτροχιές 12v, νομίζω ότι η X1900XT μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από αυτό, όπως και για 20α

Επεξεργασία: είναι το Phoenix BIOS που είναι με την μητρική πλακέτα;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 12:05
Μέλος Ομάδα

Γεια σου,
Ναι, έχω ελεγχθεί. Είναι το ASUS A8N-SLI Deluxe ACPI BIOS Revision 1011 Κατασκευαστής η Phoenix Technologies LTD ..

Είναι ότι το πρόβλημα; Ένα θέμα Τροφοδοτικό; Είμαι έκπληκτος ... αλλά τι τροφοδοτικό θα σας συστήσει, αν χρειάζεται να κάνω για να το αντικαταστήσει; Φαίνεται πολύ παράξενο ... Μπορώ να εγκαταλείψουν το μηχάνημα για, περιήγηση στο διαδίκτυο, ή να παίζετε παιχνίδια όπως? Απαιτητικούς όπως Bioshock, το Medal of Honor, Lost Planet κλπ που δεν προβληματίζει καθόλου ... Αν το μηχάνημα δεν είχε πάρει αρκετό χυμό, δεν θα το πάγωμα, να σταματήσει ή απλά τερματισμού συνεχώς;

Σας ευχαριστώ για την απάντηση, και για everyones βοηθήσει με αυτό,
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 13:47
Συντονιστής Ομάδας

Μην σκεφτείτε για την αγορά ενός νέου μία ακόμα, είναι απλώς μια δυνατότητα

Εάν μπορείτε να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε τι ο κώδικας είναι μπιπ θα έχω μια ματιά ώστε να μπορέσουμε να διαγνώσει ποιος είναι ο κωδικός μπιπ σημαίνει

Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 14:25
Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να απαντούν. Ξέρω ότι υπάρχει μια μακρά μπιπ στην αρχή, τότε νομίζω ότι είναι ένα σύντομο ηχητικό σήμα. Θα δούμε τι θα συμβεί αύριο και υποβάλει σχετική έκθεση. Μπορώ να ελέγξετε για να δείτε ποιο είναι το πρόβλημα; Μήπως οι ρυθμίσεις του BIOS σας πω, ή να σας δώσει μια αριθμημένη κώδικα για παράδειγμα; Επίσης, είναι αυτό που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση;

Σας ευχαριστώ και πάλι,
Steve.
Old 27 Σεπτεμβρίου 2007, 14:38
Συντονιστής Ομάδας

Από το ηχητικό σήμα, αν το Google "κώδικες" μπιπ "Phoenix", θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια είναι η στάση για τα ηχητικά σήματα
Κάθε διαφορετικός τύπος πόδι μπιπ για κάτι διαφορετικό

Ω και ωραία κατασκευή από τον τρόπο
Σχεδόν το ίδιο ορυχείο (προφίλ έλεγχος)

Old 28 Σεπτεμβρίου 2007, 04:44
Μέλος Ομάδα

Ok Είχα ακούσει σήμερα. Το έκανε πριν από την εκκίνηση του συστήματος δύο φορές πρόστιμο. Φαίνεται να είναι μια μακρά μπιπ τότε δύο σύντομες. Είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Κοίταξα για τους κωδικούς μπιπ Phoenix, αλλά δεν ξέρω ποια είναι.

Ξέρω ότι το βίντεο δεν εμφανίζεται στην οθόνη και τον σκληρό δίσκο φαίνεται να εκκίνησης για τη φόρτωση των Windows.

Μια άλλη ιδέα είναι, έχω παλιά X800XL κάρτα γραφικών μου έτσι θα μπορούσα να το αλλάξει πίσω και να δούμε αν αυτό το πρόβλημα θα συμβεί αν χρησιμοποιείτε με χαμηλότερη κατανάλωση κάρτα γραφικών. Πιστεύει κανείς έχει οποιεσδήποτε προτάσεις;

Σε ευχαριστώ,
Steve.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παράξενο Πρόβλημα με Memory Stick Jimmy Hat Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 25 Αυγούστου 2009 07:32
Περίεργο Πρόβλημα samey44 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 6ο Σεπ 2008 04:30
Παράξενη CPU / GPU πρόβλημα MiaZmA Γενική Συζήτηση Hardware 1 1η Ιαν. 2008 16:34
Παράξενο Πρόβλημα εκκίνησης TequilaYuen Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 15 Οκτ 2007 21:09
Χρειάζεστε βοήθεια με το παράξενο πρόβλημα εκκίνησης rizse Γενική Συζήτηση Hardware 3 29 Αυγ 2007 12:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.