manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Stran problem, stvarno potreba neki pomoć!

Reply

Thread Tools
Old 27 rujan 2007, 06:42
Member Group

Default Stran problem, stvarno potreba neki pomoć!

Hi All,
Ja sam novi na ovom forumu pa vas molimo idite lagano na mene! Htio bih raspraviti problem Ja sam vlasništvo sa mojim računalo. Ja ću pokušati biti što je moguće opisni i točno opisati svoje računalo hardver.

Hardware:

A8N-SLI-Deluxe Motherboard s BIOS Revision 1011
AMD Athlon64 Dual Core X2 4200 +
2GB Memorija PC300 DDR 400MHz (2x1GB štapići)
X1900XT 512MB Shader M 3,0 Grafička kartica.
Maxtor 300GB Internal hard disk 7200RPM
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

Molimo vas da spomenuti ako mi treba više informacija ..

Ja izvorno kupio ovaj stroj s X800XL 256MB Shader M2.0, ali su budući ažurirati na grafičke kartice do gore sa Shader M3.0 To je uglavnom tako da sam mogao igrati neke najnovije igre dostupne. Ja sam sve ispraviti, deinstalirati stare drivere, ukloniti x800xl i umetnuti novu grafičku karticu. Čak sam re-formatiran moj hard disk i Installer Windows XP sa najviše obnove. Problem je, sve sam prvi puta prebaciti na moj računalo stroj čini jedan dugačak zvučni signal, a možda (ne siguran o tome malo) 1. kratki zvučni signal. onda čizme sa nijedan video display (monitor je crn ekran samo) Mislim da je monitor ovlasti do narančastog svjetla. Ja obično isključiti moj PC i onda ponovno pokretanje. Nakon ponovno podizanje sustava, Moj PC opterećenja kao normalno i sve je rad prekid sa ispraviti 1 kratki zvučni signal - kao normalno. Čudna stvar je, to se događa samo kada sam se prebaciti na moj PC, a ne svaki put kad sam ponovno podizanje sustava moj računalo nakon toga. Ive 'pokušao mijenjanje memorijske module, te ih iznošenje tako da imam samo 1GB memorije, a stroj je u redu. Igre rade besprijekorno, dobro, ako ne treba krpež od kreatora, to je .. Mogao je biti Motherboard baterije? Ive 'je ovaj stroj dvije godine. Stroj je na veći dio dana Isprva sam dobio 3 kratka zvučna signala, ali ostvariti nisam stavio 6-pinski priključak na grafičku karticu, tako da grafička kartica je bila dobiva dovoljno snage. X800XL nije potrebna 6-pin konektor, samo ove nove kartice. Moj Napajanje je 550W Chieftec .. Pa ne mislim moć je problem ...

Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Hvala,
Steve.

PS: Ja ću dodati više informacija, ako se problem nastavi. Ja stvarno mislim da je matična ploča baterija ...

Bilo koji sugestija?
Old 27 rujan 2007, 06:52
Donatorska Grupa

JA dont 'misliti svoj baterija, mislim da je tvoj ovan.

To je definitivno odnosi bez obzira na hardver.

Nagrada BIOS na ovoj ploči ne pre-pošta ček za ovna. To je ono što je uzrokujući ovaj 'bip'.

Pokušajte svaki DIMM pojedinačno.

Nice graditi po putu.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 27. Ruj 2007, 07:07
Member Group

Hvala za odgovor. Ive 'pokušao svaki memorijski modul individualno .. ali sustav obuven u redu. Što bi vam preporučiti program za testiranje memorije? Memtest? ili nešto drugo?

Ja ću probati memtest za sada i postavljati neke povratne informacije.

Hvala opet,
Steve.
Old 27 rujan 2007, 07:57
Member Group

Dovoljno je ažurirati na situaciju. JA ran memtest program dva puta memtest ne mogu provjeriti sve neiskorištene memorije singlarly. Tako sam otvorio dva puta i primjena early 814mb na obje aplikacije. Čekao sam sve dok se ne pokriva 100% memorije - oko 30-45mins. To je ne nađi prema bilo kakve pogreške.

Ja ću dodati više informacija ...
Old 27 rujan 2007, 10:45
Moderator / ica grupe

Mislim da svibanj biti problem napajanje, s obzirom da ima samo svoj PSU 18a na 12v rails, mislim da X1900XT svibanj potreba više od toga, kao što je oko 20a

Edit: Je li Phoenix BIOS koji je uz to matična ploča?

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 27 rujan 2007, 12:05
Member Group

Bok,
Da, Ive 'ček. To je ASUS A8N-SLI Deluxe ACPI BIOS Revision 1011 Proizvođač by Phoenix Technologies Ltd ..

Je li to problem? Pitanje Napajanje? Ja sam iznenađen ... ali Koje napajanje bi ti preporučiti ako mi ne treba ga zamijeniti? Čini se vrlo čudno ... Ja mogu otići na kavu, pregledavanje interneta, ili igrati igre kao što su; zahtjevan sebe kao što je Bioshock, Medal of Honor, Lost Planet i sl. bez problema na sve ... Ako je stroj ne dobiva dovoljno soka, ne bi ga zamrznuti, stop ili samo shutdown stalno?

Hvala za odgovor, a za everyones pomoći s ovim,
Old 27 rujan 2007, 13:47
Moderator / ica grupe

Ne razmišljam o kupnji novog još, to je samo mogućnost

Ako bi mogao provjeriti da li ono bip kôd je Ja ću imati gledati okolo, tako da možemo dijagnosticirati ono bip kod zalaže za

Old 27 rujan 2007, 14:25
Member Group

Hvala vam za uzimanje vremena u odgovarate. Znam da je dugi zvučni signal na početku, onda mislim da je kratak zvučni signal. Ja ću vidjeti što će se dogoditi sutra i jave. Mogu li provjeriti da vidi u čemu je problem? Da li BIOS Setup vam reći, ili dati numerirane kod za primjer? Također, ona se prikazuje pri pokretanju?

Hvala opet,
Steve.
Old 27 rujan 2007, 14:38
Moderator / ica grupe

Od zvučni signal, ako Google "kodovi Phoenix" bip to će nam pomoći da razumijete što vam svira stalak za
Svaki različitih vrsta bip se zalaže za nešto drugo

Oh i lijepo izgraditi putem
Gotovo isto kao i mina (check profil)

Old 28 rujan 2007, 04:44
Member Group

Ok sam morao slušati ga i danas. Bilo je to dva puta prije nego sustav obuven u redu. Čini se da se dugi zvučni potom dva kratka. Teško je identificirati. Ja sam gledao na Phoenix bip koda, ali ne znam što neki je to.

Znam video ne prikazuje na monitor i hard disk izgleda kao da čizma za krcanje Windows.

Druga ideja je, ja nemam svoj stari X800XL grafičke kartice tako da sam mogao to promijeniti i vidjeti ako ovaj problem se događa ako koristite niže snagom grafička kartica. Se bilo tko imati bilo koji sugestija?

Hvala,
Steve.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.