kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Fura probléma, valóban szükségünk van egy kis segítség!

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 27, 2007, 06:42
Csoport tagja

Default Fura probléma, valóban szükségünk van egy kis segítség!

Hi All,
Én új-hoz fórum ezért kérjük, hogy könnyen megy rám! Szeretnék megvitatni egy probléma vagyok, miután a számítógépem. Megpróbálom, és a nevet megadni, és pontosan leírja az én számítógép hardver.

Hardver:

-A8N-SLI Deluxe alaplap BIOS Revision 1011
Az AMD Athlon64 Dual Core x2 4200 +
2 GB-os Memory PC300 DDR 400Mhz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512 MB-os Shader 3,0 M grafikus kártya.
Maxtor 300GB Internal Hard Disk 7200
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

Adja meg, ha szükségem lesz többé információk ..

ÉN vásárolt ez a gép eredetileg egy X800XL 256MB Shader M2.0, de azóta frissítette a grafikus kártya a fenti Shader M3.0 Ez elsősorban úgy tudtam játszani néhány a legújabb játékok állnak rendelkezésre. Én minden jó, eltávolította a régi vezetők, eltávolította a x800xl, és azokat beillesztik az új grafikus kártya. Még újra formázott az én-m merevlemez és a Windows XP ismét a legtöbb frissítést. A probléma az, hogy minden alkalommal először kapcsoljuk be a számítógépen a gép teszi egy hosszú sípolás, és talán (nem biztos abban, hogy ez a darab) 1 rövid sípolás. majd a csizmát a videó kijelző (monitor fekete képernyő csak) Azt hiszem, a monitor kikapcsol, hogy egy narancssárga fény. Általában kapcsoljuk le a számítógépet, majd újra elindulni. Újraindítás után, a My PC betölti a szokásos módon, és minden jól működik a megfelelő 1 rövid hangjelzés - a szokásos módon. A furcsa dolog ez, csak akkor történik, amikor először kapcsoljuk be a PC, nem valahányszor indítsák újra a PC-utána. Próbáltam változik a memória modulok, valamint figyelembe őket, így én csak 1 GB memória, de a gép jól van. A játékok munkát hibátlanul, nos, ha szükséges javítási a döntéshozók, azaz .. Lehet, hogy ez az alaplap akkumulátor? Elegem volt ez a gép két éve. A gép be van kapcsolva a nap nagy részében Eleinte kaptam 3 rövid hangjelzést ad, de tudatában tettem nem kezdte meg a 6-tűs csatlakozó a grafikus kártya, így a grafikus kártyát kap elég erő. Az X800XL nem kell egy 6-tűs csatlakozó, csak ez az új kártyát. My táp egy Chieftec 550W .. Szóval nem hiszem, hatalom a probléma ...

Akármi segít akar lenni méltányol. Köszönöm,
Steve.

PS: Én már hozzá információt, ha a probléma továbbra is fennáll. Tényleg nem hiszem, hogy ez az alaplap akkumulátor ...

Any suggestions?
Old Szeptember 27, 2007, 06:52
Donor Group

Nem hiszem, hogy az akkumulátor, azt hiszem, hogy a ram.

Tuti, hogy hardver függő függetlenül.

Az Award BIOS ezen a fórumon nem a pre-post ellenőrizze a ram. Ez az, ami okozza ezt a "bip".

Próbálja ki DIMM egyénileg.

Kedves épít az úton.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old 27. Sep 2007, 07:07
Csoport tagja

Köszönöm a választ. Megpróbáltam minden memória modul külön-külön .. de a rendszer csizmás finom. Milyen programot kíván javasolni teszt a memória? Memtest? vagy valami más?

Megpróbálok most memtest és utáni néhány visszajelzést.

Még egyszer köszönöm,
Steve.
Old Szeptember 27, 2007, 07:57
Csoport tagja

Csak egy frissítést a helyzetet. Futottam a memtest programot kétszer memtest nem tudta ellenőrizni az összes fel nem használt memória singlarly. Szóval kinyitottam a kérelmet kétszer futott 814MB mindkét alkalmazásokhoz. Megvártam, amíg nem 100%-át fedezi a memória - körülbelül 30-45 perc. Nem talált semmilyen hibát.

Majd adjunk hozzá több információ ...
Old Szeptember 27, 2007, 10:45
Moderátor Csoport

Azt hiszem, ez lehet tápegység probléma, tekintve, hogy a tápegység csak a 18a a 12v sín, úgy gondolom, hogy az X1900XT-nél is több kell, hogy szeretnek a 20a

Edit: ez a Phoenix BIOS van azzal, hogy az alaplap?

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Szeptember 27, 2007, 12:05
Csoport tagja

Szia,
Igen, én is ellenőrzik. Ez az ASUS A8N-SLI DELUXE ACPI BIOS Revision 1011 Gyártó Phoenix Technologies LTD ..

Az, hogy a probléma? A tápegység a kérdésben? Én meglepett ... de mi tápegység kíván ajánlani, ha akarok írni? Úgy tűnik, nagyon furcsa ... Én is hagyhatja a gép, böngészhetünk az interneten, vagy játszhatunk is, mint például, igényes is, mint a Bioshock, Medal of Honor, Lost Planet stb és nem baj egyáltalán ... Ha a gép nem kap elég lé, nem volna fagyasztani, állj, vagy csak shutdown állandóan?

Köszönöm a választ, és mindenkit segíteni ebben,
Old Szeptember 27, 2007, 13:47
Moderátor Csoport

Ne gondolj vásárol újat még, ez csak egy lehetőség

Ha lehetne ellenőrizni, hogy megbizonyosodjon arról, amit a sípszó kódot én lesz nézz körül, hogy mi lehet diagnosztizálni, amit a sípszó kód jelentése

Old Szeptember 27, 2007, 14:25
Csoport tagja

Köszönjük, hogy időt a válaszadásra. Tudom, hogy van egy hosszú hangjelzést az elején, akkor azt hiszem, ez egy rövid sípolás. Majd meglátjuk, mi történik holnap, és jelentést tesz. Tudom megnézni, hogy mi a probléma? Működik a BIOS megmondja, vagy kapsz egy számozott kódot például? Is, ez jelenik meg indításkor?

Még egyszer köszönöm,
Steve.
Old Szeptember 27, 2007, 14:38
Moderátor Csoport

A sípolás, ha a Google-hoz "Phoenix sípoló kódok" ez segít megérteni, mi a sípol állni
Minden más típusú sípoló áll valami mást

Ja, és szép build by the way
Majdnem ugyanaz, mint az enyém (check profil)

Old Szeptember 28, 2007, 04:44
Csoport tagja

Ok volt egy meghallgatni ma. Tette kétszer, mielőtt a rendszer csizmás finom. Úgy tűnik, hogy egy hosszú hangjelzést, majd két rövid. Nehéz azonosítani. Én is néztem a Phoenix bip kódok, de nem tudom, melyik az.

Tudom, hogy a videó nem jelenik meg a monitor és a merevlemez úgy tűnik, hogy a berakodás Windows boot.

Egy másik ötlet, megvan a régi X800XL grafikus kártya, így könnyebben cserél ez hát-és nézd meg, ez a probléma történik, ha használni alacsonyabb teljesítményt grafikus kártya. Van valakinek javaslata?

Köszönöm,
Steve.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.