![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi All,
Én új-hoz fórum ezért kérjük, hogy könnyen megy rám! Szeretnék megvitatni egy probléma vagyok, miután a számítógépem. Megpróbálom, és a nevet megadni, és pontosan leírja az én számítógép hardver. Hardver: -A8N-SLI Deluxe alaplap BIOS Revision 1011 Az AMD Athlon64 Dual Core x2 4200 + 2 GB-os Memory PC300 DDR 400Mhz (2x1GB Sticks) X1900XT 512 MB-os Shader 3,0 M grafikus kártya. Maxtor 300GB Internal Hard Disk 7200 Windows XP Service Pack 2 Chieftec 550W Power Supply Adja meg, ha szükségem lesz többé információk .. ÉN vásárolt ez a gép eredetileg egy X800XL 256MB Shader M2.0, de azóta frissítette a grafikus kártya a fenti Shader M3.0 Ez elsősorban úgy tudtam játszani néhány a legújabb játékok állnak rendelkezésre. Én minden jó, eltávolította a régi vezetők, eltávolította a x800xl, és azokat beillesztik az új grafikus kártya. Még újra formázott az én-m merevlemez és a Windows XP ismét a legtöbb frissítést. A probléma az, hogy minden alkalommal először kapcsoljuk be a számítógépen a gép teszi egy hosszú sípolás, és talán (nem biztos abban, hogy ez a darab) 1 rövid sípolás. majd a csizmát a videó kijelző (monitor fekete képernyő csak) Azt hiszem, a monitor kikapcsol, hogy egy narancssárga fény. Általában kapcsoljuk le a számítógépet, majd újra elindulni. Újraindítás után, a My PC betölti a szokásos módon, és minden jól működik a megfelelő 1 rövid hangjelzés - a szokásos módon. A furcsa dolog ez, csak akkor történik, amikor először kapcsoljuk be a PC, nem valahányszor indítsák újra a PC-utána. Próbáltam változik a memória modulok, valamint figyelembe őket, így én csak 1 GB memória, de a gép jól van. A játékok munkát hibátlanul, nos, ha szükséges javítási a döntéshozók, azaz .. Lehet, hogy ez az alaplap akkumulátor? Elegem volt ez a gép két éve. A gép be van kapcsolva a nap nagy részében Eleinte kaptam 3 rövid hangjelzést ad, de tudatában tettem nem kezdte meg a 6-tűs csatlakozó a grafikus kártya, így a grafikus kártyát kap elég erő. Az X800XL nem kell egy 6-tűs csatlakozó, csak ez az új kártyát. My táp egy Chieftec 550W .. Szóval nem hiszem, hatalom a probléma ... Akármi segít akar lenni méltányol. Köszönöm, Steve. PS: Én már hozzá információt, ha a probléma továbbra is fennáll. Tényleg nem hiszem, hogy ez az alaplap akkumulátor ... Any suggestions? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem hiszem, hogy az akkumulátor, azt hiszem, hogy a ram.
Tuti, hogy hardver függő függetlenül. Az Award BIOS ezen a fórumon nem a pre-post ellenőrizze a ram. Ez az, ami okozza ezt a "bip". Próbálja ki DIMM egyénileg. Kedves épít az úton.
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a választ. Megpróbáltam minden memória modul külön-külön .. de a rendszer csizmás finom. Milyen programot kíván javasolni teszt a memória? Memtest? vagy valami más?
Megpróbálok most memtest és utáni néhány visszajelzést. Még egyszer köszönöm, Steve. |
|
|
|||
|
|||
|
Csak egy frissítést a helyzetet. Futottam a memtest programot kétszer memtest nem tudta ellenőrizni az összes fel nem használt memória singlarly. Szóval kinyitottam a kérelmet kétszer futott 814MB mindkét alkalmazásokhoz. Megvártam, amíg nem 100%-át fedezi a memória - körülbelül 30-45 perc. Nem talált semmilyen hibát.
Majd adjunk hozzá több információ ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Azt hiszem, ez lehet tápegység probléma, tekintve, hogy a tápegység csak a 18a a 12v sín, úgy gondolom, hogy az X1900XT-nél is több kell, hogy szeretnek a 20a
Edit: ez a Phoenix BIOS van azzal, hogy az alaplap?
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia,
Igen, én is ellenőrzik. Ez az ASUS A8N-SLI DELUXE ACPI BIOS Revision 1011 Gyártó Phoenix Technologies LTD .. Az, hogy a probléma? A tápegység a kérdésben? Én meglepett ... de mi tápegység kíván ajánlani, ha akarok írni? Úgy tűnik, nagyon furcsa ... Én is hagyhatja a gép, böngészhetünk az interneten, vagy játszhatunk is, mint például, igényes is, mint a Bioshock, Medal of Honor, Lost Planet stb és nem baj egyáltalán ... Ha a gép nem kap elég lé, nem volna fagyasztani, állj, vagy csak shutdown állandóan? Köszönöm a választ, és mindenkit segíteni ebben, |
|
|
|||
|
|||
|
Ne gondolj vásárol újat még, ez csak egy lehetőség
Ha lehetne ellenőrizni, hogy megbizonyosodjon arról, amit a sípszó kódot én lesz nézz körül, hogy mi lehet diagnosztizálni, amit a sípszó kód jelentése
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Köszönjük, hogy időt a válaszadásra. Tudom, hogy van egy hosszú hangjelzést az elején, akkor azt hiszem, ez egy rövid sípolás. Majd meglátjuk, mi történik holnap, és jelentést tesz. Tudom megnézni, hogy mi a probléma? Működik a BIOS megmondja, vagy kapsz egy számozott kódot például? Is, ez jelenik meg indításkor?
Még egyszer köszönöm, Steve. |
|
|
|||
|
|||
|
A sípolás, ha a Google-hoz "Phoenix sípoló kódok" ez segít megérteni, mi a sípol állni
Minden más típusú sípoló áll valami mást Ja, és szép build by the way ![]() Majdnem ugyanaz, mint az enyém (check profil)
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok volt egy meghallgatni ma. Tette kétszer, mielőtt a rendszer csizmás finom. Úgy tűnik, hogy egy hosszú hangjelzést, majd két rövid. Nehéz azonosítani. Én is néztem a Phoenix bip kódok, de nem tudom, melyik az.
Tudom, hogy a videó nem jelenik meg a monitor és a merevlemez úgy tűnik, hogy a berakodás Windows boot. Egy másik ötlet, megvan a régi X800XL grafikus kártya, így könnyebben cserél ez hát-és nézd meg, ez a probléma történik, ha használni alacsonyabb teljesítményt grafikus kártya. Van valakinek javaslata? Köszönöm, Steve. |