פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

מוזר הבעיה, באמת צריך קצת עזרה!

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ספטמבר 2007, 06:42
חבר קבוצת

Default מוזר הבעיה, באמת צריך קצת עזרה!

Hi All,
אני חדש בפורום זה אז בבקשה ללכת על קל לי! הייתי רוצה לדון בבעיה אני נתקל עם המחשב שלי. אני אנסה להיות כמו תיאורי ככל האפשר לתאר במדויק את חומרת מחשבים שלי.

חומרה:

A8N-SLI-Deluxe Motherboard עם עדכון Bios 1011
AMD Athlon64 Dual Core X2 4200 +
2GB זיכרון PC300 DDR 400Mhz (2x1GB ומועד)
X1900XT 512MB Shader 3.0 כרטיס ז.
300GB Maxtor 7200RPM דיסק קשיח פנימי
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

נא לציין אם אני צריך עוד מידע ..

במקור אני קניתי את המכונה עם X800XL 256MB Shader M2.0, אבל מאז יש לשדרג את כרטיס המסך אל מעל עם Shader M3.0 זה היה בעיקר כדי שאוכל לשחק בכמה מהמשחקים האחרונים זמין. עשיתי הכל נכון, להסיר את מנהלי ההתקנים הישנים, הסיר את x800xl והכניס את כרטיס המסך החדש. אני אפילו מעוצב מחדש את הדיסק הקשיח ו-Windows XP מותקן מחדש עם עדכונים ביותר. הבעיה היא, בכל פעם אני הבורר הראשון במחשב מכונה עושה צפצוף אחד ארוך ואולי שלי (לא בטוח לגבי החלק הזה) 1 צפצוף קצר. ואז מגפיים עם לא להציג וידאו (צג הוא רק מסך שחור) אני חושב סמכויות לפקח עד אור כתום. אני בדרך כלל לכבות את המחשב שלי ולאחר מכן אתחול מחדש. לאחר אתחול מחדש, טוענת את המחשב שלי כרגיל והכל עובד בסדר גמור עם הצפצוף הנכון 1 קצר - כרגיל. מה שמוזר הוא, שזה קורה רק כשאני עובר תחילה במחשב שלי, לא בכל פעם שאני לאתחל את המחשב שלי לאחר מכן. ניסיתי לשנות את המודולים של הזיכרון, ולוקח אותם כל כך יש לי רק 1GB של זיכרון, אבל את מכונת בסדר. המשחקים העבודה ללא רבב, טוב, אלא אם כן זה צריך תיקון על ידי יצרני; זה .. זה יכול להיות סוללה Motherboard? היה לי את המכונה שנתיים עכשיו. המכונה על רוב שעות היום בהתחלה יש לי 3 צפצופים קצרים, אבל אני לא מבין את 6 פינים על הכרטיס הגרפי, אז את כרטיס המסך היה מקבל מספיק כוח. X800XL לא צריך 6 פינים, זה רק כרטיס חדש. שלי היא ספק כוח Chieftec 550W .. אז אני לא חושב כוח הוא הבעיה ...

כל עזרה תהיה מוערכת. תודה,
סטיב.

נ.ב.: אני אוסיף עוד מידע אם הבעיה נמשכת. אני באמת חושבת שזה הסוללה האם ...

כל הצעה?
Old 27 ספטמבר 2007, 06:52
קבוצת תורמים

אני לא חושב את הסוללה שלו, אני חושב שלך RAM שלה.

זה בהחלט קשור ללא תלות בחומרה.

פרס ה-BIOS על הלוח הזה עושה מראש לבדוק העברת עבור RAM. זה מה גורם לכך 'ביפ'.

נסה כל אחת בנפרד DIMM.

נחמד לבנות דרך אגב.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 27 ספטמבר 2007, 07:07
חבר קבוצת

תודה על התשובה. ניסיתי כל מודול זיכרון בנפרד .. אבל המערכת בסדר נעולה. תוכנית מה היית ממליץ לבחון את הזיכרון? Memtest? או משהו אחר?

אני אנסה memtest לעת עתה לכתוב כמה המשוב.

שוב תודה,
סטיב.
Old 27 ספטמבר 2007, 07:57
חבר קבוצת

רק עדכון על המצב. רצתי את תוכנית memtest פעמיים כמו memtest לא יכול לבדוק את כל הזיכרון בשימוש singlarly. אז פתחתי את הבקשה פעמיים ורץ 814mb משני יישומים. חיכיתי עד שזה מכוסה 100% של הזיכרון - על 30-45mins. זה לא למצוא את כל השגיאות.

אני יוסיף מידע נוסף ...
Old 27 ספטמבר 2007, 10:45
מנהל קבוצת

אני חושב שזו עלולה להיות בעיה אספקת החשמל, בהתחשב בעובדה PSU שלך יש רק 18a על מסילות 12V, אני חושב כי X1900XT אולי צריך יותר מזה, כמו על 20a

עריכה: זה פיניקס BIOS עם לוח האם זה זה?

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 ספטמבר 2007, 12:05
חבר קבוצת

הי,
כן, בדקתי. זהו אסוס A8N-SLI DELUXE ACPI BIOS Revision 1011 על ידי יצרן טכנולוגיות בע"מ פיניקס ..

האם זאת הבעיה? בעיית אספקת המתח? אני מופתע ... אבל מה אספקת החשמל היית ממליץ אם אני צריך להחליף אותו? נראה מוזר מאוד ... אני יכול להשאיר את המכונה על, לגלוש באינטרנט, או לשחק במשחקים כגון; תובעניים אלה כמו Bioshock, מדליית הכבוד, Lost Planet ועוד עם שום בעיות בכלל ... אם המכונה לא מקבל מספיק מיץ, לא להקפיא אותו, או פשוט לעצור הכיבוי ללא הרף?

תודה על התשובה, ועל everyones לעזור עם זה,
Old 27 ספטמבר 2007, 13:47
מנהל קבוצת

אל תחשוב על לקנות אחד חדש עדיין, זה רק אפשרות

אם אתה יכול לבדוק כדי לוודא מה קוד צפצוף היא תהיה לי להסתכל מסביב כדי שנוכל לאבחן מהו הקוד ביפ עומדת על

Old 27 ספטמבר 2007, 14:25
חבר קבוצת

תודה על הזמן שהקדשת לענות ב. אני יודע שיש צפצוף ארוך בהתחלה, אז אני חושב שזה צפצוף קצר. אני אראה מה קורה מחר ולדווח בחזרה. האם אני יכול לבדוק מה הבעיה? האם ההגדרה Bios להגיד לך, או לתת לך קוד ממוספרים למשל? כמו כן, הוא מוצג בעת ההפעלה?

שוב תודה,
סטיב.
Old 27 ספטמבר 2007, 14:38
מנהל קבוצת

מאת הביפ, אם גוגל "קודי צפצוף פניקס" זה יעזור לך להבין מה צפצופים לעמוד
כל סוג אחר של ביפ עומדת על משהו אחר

אה, נחמד לבנות דרך אגב
כמעט זהה לשלי (פרופיל בדיקה)

Old 28 ספטמבר 2007, 04:44
חבר קבוצת

אישור היה לי לשמוע את זה היום. זה עשה את זה פעמיים לפני מערכת בסדר נעולה. זה נראה צפצוף ארוך ואז שני קצר. קשה לזהות. הסתכלתי על פיניקס קודי צפצוף, אבל אני לא יודע מי הוא.

אני יודע את הווידאו אינו מוצג על המסך ואת הדיסק הקשיח נראה האתחול הטעינה של Windows.

רעיון נוסף הוא, יש לי בן X800XL כרטיס המסך שלי כדי שאוכל לשנות אותו שוב ולראות אם זה בעיות קורה אם אני משתמש Wattage נמוך של כרטיס המסך. האם למישהו יש הצעות?

תודה,
סטיב.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה מוזרה עם כרטיס זיכרון Memory Stick Hat, ג 'ימי כוננים & נשלפת 1 25 אוגוסט 2009 07:32
בעיה מוזרה samey44 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 7 6 ספטמבר 2008 04:30
מוזר CPU / GPU בעיה MiaZmA כללי חומרה צ 'אט 1 ב -1 ינואר 2008 16:34
מוזר בעיית אתחול TequilaYuen כוננים & נשלפת 4 ה -15 בחודש אוקטובר 2007 21:09
צריך עזרה עם אתחול בעיה מוזרה rizse כללי חומרה צ 'אט 3 29 אוגוסט 2007 12:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.