mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Keista problema, labai reikia pagalbos!

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 27, 2007, 06:42
Narys

Hi All,
Aš esu naujas šio forumo todėl prašome nepersistenk apie mane! Norėčiau aptarti Turiu problema su mano kompiuterio. Pasistengsiu ir bus kaip apibūdinantis, kaip greičiau ir tiksliau apibūdinti savo kompiuterio aparatūrą.

Įranga:

A8N-SLI Deluxe Motherboard su 1.011 ra biografijos
AMD Athlon64 Dual Core X2 4200 +
2GB atmintis PC300 DDR 400MHz (2x1GB sticks)
X1900XT 512MB Shader 3,0 M Graphics Card.
300GB Seagate Internal Hard Disk 7200RPM
Windows XP Service Pack 2
CHIEFTEC 550W Power Supply

Prašome nurodyti, jei man reikia nebėra informacijos ..

Aš iš pradžių įsigijo šią mašiną su X800XL 256MB Shader M2.0, bet kadangi patobulinta grafika kortelę su Shader M3.0 anksčiau tai buvo daugiausia, kad galėjau žaisti kai kuriuos naujausius žaidimus. Aš padariau viską teisingai, ištrinate senus tvarkykles, pašalino x800xl ir įterpti naują grafikos plokštę. Aš net naujo formatuoti kietąjį diską ir įdiegti "Windows XP" vėl su dauguma atnaujinimų. Problema ta, everytime aš pirmą kartą įjungiate "My Computer" mašina tampa vienas ilgas pyptelėjimas ir galbūt (tikrai ne apie šį bit) 1 trumpas pyptelėjimas. tada batai be vaizdo ekrane (monitoriaus juodas ekranas tik) Manau stebėti įgaliojimai iki oranžinės šviesos. Aš paprastai išjunkite savo kompiuterį ir iš naujo paleisti. Po perkrovimo, kompiuterio apkrovas normaliai ir viskas veikia gerai su teisingai 1 pyptelėjimas trumpas - kaip įprasta. Keista dalykas, tai tik tada, kai aš pirmą kartą įjungiate savo PC, o ne kada man paleisti mano kompiuteryje vėliau. Aš išbandžiau keisti atminties modulius, ir į juos dėmesį, kad aš tik 1GB atminties, tačiau mašina yra gerai. Žaidimai darbą nepriekaištingai, gerai, jei ji turi pataisyti pagal formuotojams; kad yra .. Ar galima Portatiles baterijos? Turėjau šiame kompiuteryje dvejus metus. Mašina ant daugelio dieną pirmasis I got 3 trumpieji pypteli, bet realizuoti man nepateikė 6-pin jungtis vaizdo plokštės, kad vaizdo plokštė buvo gauti pakankamai energijos. X800XL nereikia 6-pin connector, tik šios naujos kortelės. Mano maitinimo Chieftec 550W .. Ir aš nemanau, kad galia yra problema ...

Any help būtų dėkingi. Ačiū,
Steve.

PS: Aš pievienošu anymore informaciją, jei problema išlieka. Aš tikrai manau, kad tai Portatiles baterija ...

Any suggestions?
Old Rugsėjis 27, 2007, 06:52
Donorų grupės

Nemanau, kad jo baterija, manau, kad jo jūsų RAM.

Tai tikrai įtaisai nesvarbu.

AWARD BIOS šiame laive nėra anksto post patikrinti, ar RAM. Štai kas daro šį 'beep'.

Išbandykite kiekvieną dimm pavieniui.

Nice pastatytas būdu.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 27, 2007, 07:07
Narys

Ačiū už atsakymą. I've tried kiekvienas atminties modulį atskirai .. bet sistemos įkelti baudą. Kokia programa patartumėte patikrinti atmintis? Memtest? ar kažkas kita?

I'll try memtest dabar ir po kai kurių atsiliepimų.

Ačiū dar kartą
Steve.
Old Rugsėjis 27, 2007, 07:57
Narys

Tiesiog dėl padėties atnaujinti. I ran memtest programa du kartus memtest negalėjo patikrinti visų nepanaudotų atminties singlarly. Taigi aš pradėtas taikyti du kartus ir abi programas 814mb pakrantės. Aš laukė, kol ji apima 100% iš atminties - apie 30-45mins. Jis nerado jokių klaidų.

Aš pridėti daugiau informacijos ...
Old Rugsėjis 27, 2007, 10:45
Moderatorius Grupė

Manau, kad tai gali būti maitinimo problemos, atsižvelgiant, kad tavo PSU turi tik 18a ant 12v bėgiai, manau, kad X1900XT gali prireikti daugiau nei, pavyzdžiui, apie 20a

Edit: tai Phoenix BIOS, kad yra su plok?

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Rugsėjis 27, 2007, 12:05
Narys

Labas,
Taip, aš jau patikrinta. Tai Asus A8N-SLI Deluxe ACPI BIOS Revision 1.011 Gamintojas Phoenix Technologies LTD ..

Ar tai problema? Maitinimo problema? I am surprised ... bet ką maitinimo patartumėte daryti, jei man reikia jį pakeisti? Atrodo labai keistai ... Aš galiu palikti mašinoje, naršyti internete arba žaisti žaidimus, pavyzdžiui, reikalaujant tie pvz BioShock, Medal of Honor, Lost Planet ir tt jokių bėdų visuose ... Jei mašina buvo negauna pakankamai sulčių, nebūtų ji sustabdyti, nutraukti arba tiesiog išjungti nuolat?

Ačiū už atsakymą ir už everyones padėti su šia,
Old Rugsėjis 27, 2007, 13:47
Moderatorius Grupė

Nemanykite apie pirkimo nauja dar, tai tiesiog galimybė

Jeigu galite patikrinti, kad įsitikintų, kas beep kodas turėsiu maždaug taip atrodo, kad mes galime diagnozuoti kas beep kodas stendai

Old Rugsėjis 27, 2007, 14:25
Narys

Ačiū, kad radote laiko atsakyti. Žinau, kad yra ilgas pyptelėjimas pradžioje, tai aš manau, kad tai trumpas pyptelėjimas. Aš pamatyti, kas atsitiks rytoj, ir atsiskaito. Ar galiu patikrinti, kokia yra problema? Ar BIOS pasakyti, ar jums sunumeruoti kodo pavyzdį? Be to, jis rodomas paleisties?

Ačiū dar kartą
Steve.
Old Rugsėjis 27, 2007, 14:38
Moderatorius Grupė

Nuo pyptelėjimas, jei "Google" Phoenix beep kodus "padės jums suprasti, kas pypsi kandidatuoti
Kiekvienas kitokią pyptelėjimas reiškia kažkas kita

O ir Nicos pastatytas būdas
Beveik kaip mano (patikrinkite profilį pat)

Old Rugsėjis 28, 2007, 04:44
Narys

Gerai, man teko klausytis jo šiandien. Jis tai padarė dukart prieš sistemą įkelti baudą. Atrodo, kad bus ilgas pyptelėjimas tada du trumpi. Sunku nustatyti. Aš pamačiau Phoenix beep kodus, bet nežinau, kuris tai.

Žinau, vaizdo nerodo ant monitoriaus ir kietąjį diską atrodo boot pakrauti Windows.

Dar viena idėja, aš turiu savo seną X800XL grafikos plokštę, kad galėčiau pakeisti jį atgal ir pamatyti, jei tai problemos būna, jei galiu naudoti mažesnės galios grafikos plokštę. Ar kas nors turi kokių pasiūlymų?

Ačiū,
Steve.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.