mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Strange Problem, tiešām vajadzīga neliela palīdzība!

Reply

Thread Tools
Old Septembris 27, 2007, 06:42
Loceklis

Default Strange Problem, tiešām vajadzīga neliela palīdzība!

Hi All,
Es esmu jauns, lai šajā forumā tāpēc, lūdzu, iet vienkārši uz mani! Es gribētu, lai pārrunātu problēmu, man ir ar manu datoru. Es mēģinātu būt par aprakstošu vien iespējams precīzi aprakstīt manu datoru aparatūru.

Hardware:

A8N-SLI-Deluxe Motherboard ar 1.011 Bios Revision
AMD Athlon64 Dual Core x2 4200 +
2GB Memory PC300 DDR 400MHz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512mb Shader M 3,0 Graphics Card.
300GB Maxtor Internal Hard Disk 7200RPM
Windows XP Service Pack 2
CHIEFTEC 550W Power Supply

Lūdzu, norādiet, ja man nepieciešams vairs informācija ..

Es sākotnēji nopircis šo mašīnu ar X800XL 256MB Shader M2.0, bet kopš modernizētas grafikas karti iepriekš, Shader M3.0 To galvenokārt noteica, lai es varētu būt dažas jaunākās spēles pieejama. Es tā viss pareizi, atinstalēt veco draiveri, likvidēja x800xl un iekļāva jaunu grafikas karti. Es pat re-formatēts manu cieto disku un uzstādīt Windows XP no jauna ar vairumu atjauninājumi. Problēma ir tāda, everytime es pirmo reizi ieslēdzot datoru iekārtas veido vienu garu skaņas un varbūt (kas nav pārliecināti par to bit) 1 īss pīkstiens. tad zābaki bez video displeja (monitors ir melns ekrāns tikai) Es domāju, uzrauga pilnvaras līdz oranža gaisma. Es parasti izslēdziet datoru un tad atkal boot. Pēc reboot, My PC kravu pārvadājumos, kā normālu un viss strādā soda ar pareizo 1 īss pīkstiens - kā parasti. Dīvaini ir tas, tas notiek tikai tad, kad es pirmo reizi ieslēdzot datoru, nevis kad man pārstartēt datoru vēlāk. Es esmu mēģinājis mainīt atmiņas moduļus, un ņemot tās veic, lai es tikai 1 GB atmiņu, bet mašīna ir labi. Spēles strādā nevainojami, labi, ja vien tas nepieciešams lāpīšanu ar veidotājiem, tas ir .. Vai tas būtu Motherboard Battery? Esmu bijusi šī mašīna divus gadus. Mašīna ir par lielāko daļu dienas Sākumā es saņēmu 3 īsi pīkstieni, bet apzināties man nav laidis 6-pin connector par grafiskā karte, lai grafikas karte bija iegūt pietiekamu jaudu. X800XL nav vajadzīgs 6-pin connector, tikai šo jauno karti. Mans Power Supply ir Chieftec 550W .. Tāpēc es nedomāju, ka jauda ir problēma ...

Any help būtu appreciated. Paldies,
Steve.

PS: Es pievienošu vairs informācija, ja problēma atkārtojas. Es patiešām domāju, ka tā ir mātesplates bateriju ...

Any suggestions?
Old Septembris 27, 2007, 06:52
Donors Group

Es nedomāju, ka tā baterija, es domāju, ka tā savu ram.

Tas ir noteikti hardware related neatkarīgi.

Piešķirt BIOS uz šī kuģa nav pre-post pārbaudīt RAM. That's what's rada šo "beep".

Izmēģiniet katru DIMM atsevišķi.

Nice veidot ar veidā.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 27, 2007, 07:07
Loceklis

Paldies par atbildi. I've tried katru atmiņas moduli atsevišķi .. bet sistēma booted naudas sodu. Kādas programmas jūs ieteiktu pārbaudīt atmiņu? Memtest? vai kaut kas cits?

I'll try memtest tagad un pēc dažas atsauksmes.

Thank you again,
Steve.
Old Septembris 27, 2007, 07:57
Loceklis

Tikai jaunākā informācija par situāciju. I ilga memtest programmu divreiz memtest nevarēja pārbaudīt visas neizmantotās atmiņas singlarly. Tāpēc es atklāja pieteikuma divreiz un skrēja 814mb gan pieteikumiem. Es gaidīju, līdz 100% no atmiņas - ap 30-45mins. Tas nav iespējams atrast kļūdas.

Es pievienot vairāk informācijas ...
Old Septembris 27, 2007, 10:45
Moderator Group

Es domāju, ka tā varētu būt barošanas problēma, ņemot vērā, ka jūsu PSU ir tikai 18a uz 12v sliedēm, es domāju, ka X1900XT var būt nepieciešams vairāk nekā, piemēram, apmēram 20a

Edit: tas phoenix bios, kas ir ar šo mātesplati?

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Septembris 27, 2007, 12:05
Loceklis

Čau,
Jā, es esmu pārbaudīta. Tas ir ASUS A8N-SLI DELUXE ACPI BIOS Revision 1.011 Ražotājs Phoenix Technologies LTD ..

Vai tas ir problēma? Barošanas jautājums? Es esmu pārsteigts ... bet Kas barošanas jūs ieteiktu, ja man vajadzēs to aizvietot? Šķiet, ļoti dīvaini ... Es varu atstāt mašīnu, pārlūkot internetu, vai spēlēt spēles, piemēram, pieprasot tiem, piemēram, Bioshock, Medal of Honor, Lost Planet utt bez problēmām visos ... Ja mašīna nav kļūst pietiekami sulu, vai ne iesaldēt, pārtraukt vai vienkārši shutdown pastāvīgi?

Paldies par atbildi un par everyones palīdzēt ar šo,
Old Septembris 27, 2007, 13:47
Moderator Group

Nedomāju par pirkšanu jaunu bet tas ir tikai iespēja

Ja jūs varētu pārbaudīt, lai pārliecinātos, kādi beep kods man būs paskatīties, lai mēs varētu diagnosticēt to beep kodu apzīmē

Old Septembris 27, 2007, 14:25
Loceklis

Paldies, ka veltījāt laiku atbildēt. Es zinu, ka ir garš pīkstiens pie sākuma, tad es domāju, ka tas ir īss pīkstiens. Es redzētu, kas notiks rīt un ziņot. Vai es varētu pārbaudīt, lai redzētu problēmu? Vai Bios setup pateikt, vai jums numurētu kodeksu piemēru? Arī tas ir izstādīts startēšanas?

Thank you again,
Steve.
Old Septembris 27, 2007, 14:38
Moderator Group

No skaņas, ja jūs Google "Phoenix beep kodus" tā palīdzēs jums saprast, kādi pīkstieni kandidēt
Katru cita veida pīkstiens nozīmē kaut ko citu

Ak un jauki veidot ar ceļu
Gandrīz tāds pats kā mans (pārbaudiet profils)

Old Septembris 28, 2007, 04:44
Loceklis

Ok man bija klausīties to šodien. Tā darīja divreiz pirms sistēmas booted naudas sodu. Tā šķietami ir garš pīkstiens, tad divas īss. Ir grūti identificēt. Es paskatījos uz Phoenix beep kodus, bet es nezinu, kurš no tā ir.

Es zinu video nav displeja uzraudzīt un cietā diska, šķiet, boot iekraušanai Windows.

Vēl viena ideja ir, man ir mans vecais X800XL grafikas karti, lai es varētu mainīt to atpakaļ un redzēt, ja problēmas notiek, ja es varu izmantot zemāku jaudas grafikas karte. Vai kādam ir kādi ieteikumi?

Paldies,
Steve.
Reply

Register

Bookmarks