menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Strange problému, opravdu potřebuju pomoct!

Reply

Thread Tools
Old 27.září 2007, 06:42
Člen Skupina

Zdravím všetkých,
Som nový tohto fóra, takže ľahko nájdete na mňa! Rád by som diskutovať o probléme som s so svojim počítačom. Pokúsim sa byť čo najvýstižnejšie a presne opísať svoje počítače, hardware.

Hardware:

A8N-SLI-Deluxe základné dosky s Bios Revision 1011
AMD Athlon64 Dual-Core X2 4200 +
2 GB pamäte PC300 DDR 400MHz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512mb M Shader 3.0 Grafická karta.
300GB Maxtor interného pevného disku 7200 ot. / Min
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

Uveďte, či potrebujem ešte informácie o ..

Pôvodne som si kúpil tento stroj s X800XL 256megabajt Shader M2.0, ale od tej doby upgrade grafickej karty na vyššie uvedené sa Shader M3.0 a to predovšetkým, aby som mohol hrať niektoré najnovšie hry k dispozícii. Robil som všetko v poriadku, odinštalovať staré ovládače, odstráni X800XL a vkladajú novú grafickú kartu. Dokonca som re-mi formátovanie pevného disku a inštaláciu systému Windows XP s aktualizáciou najviac. Problém je, všetko som prvýkrát zapnúť počítač stroj robí jedno dlhé pípnutie a možná (nie je istý bit) 1 krátke pípnutie. potom topánky bez zobrazenia videa (monitor je len čierna obrazovka), myslím, že monitor vypne až oranžové svetlo. Zvyčajne vypnúť PC a potom re-boot. Po reštarte, môj počítač zaťaženie ako normálne a všetko funguje dobre is správne 1 krátke pípnutie - ako zvyčajne. Zvláštne na tom je, to len sa stane, keď som prvýkrát zapnúť môj počítač, nie vždy, keď som reštartovať PC neskôr. Snažil som sa mení pamäťové moduly, a vziať je von, takže mám iba 1GB pamäte, ale stroj je v poriadku. Hry prácu bezchybne, dobre, nie je potrebné opráv, ktoré tvorcovia, ktorý je .. Mohol by to byť doska batérie? Ja som mal tento stroj dva roky. Stroj je na väčšinu dňa Sprvu som 3 krátke pípnutie, ale uvedomiť, som neuviedol 6-pinový konektor pre grafickú kartu, tak grafická karta je dostatok energie. X800XL nepotreboval 6-pinový konektor, iba túto novú kartu. Môj zdroj je Chieftec 550W .. Takže ja si nemyslím, že moc je problém ...

Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť ocenil. Ďakujeme vám,
Steve.

PS: Pridám ešte informácie, ak problém pretrváva. Naozaj si myslím, že je doska batérie ...

Akýkoľvek návrhy?
Old 27.září 2007, 06:52
Darcu Skupina

Nemyslím si, že jeho batérie, myslím, že si jeho ram.

Je to určite bez ohľadu na kovanie.

Award BIOS v tomto klube sa pre-post kontrola ram. To, čo spôsobuje to 'pípnutie'.

Vyskúšajte si DIMM jednotlivo.

Nice stavať na ceste.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 27. September 2007, 07:07
Člen Skupina

Ďakujem vám za odpoveď. Snažil som sa každý pamäťový modul zvlášť .. ale systém zaviesť pokuty. Čo by ste mi odporučili program pre testovanie pamäti? Memtest? alebo niečo iné?

Pokúsim sa teraz Memtest a po nejakú spätnú väzbu.

Thank you again,
Steve.
Old 27.září 2007, 07:57
Člen Skupina

Len aktuálne informácie o situácii. Bežal som Memtest program dvakrát Memtest nemožno skontrolovať všetky nepoužívané pamäte singlarly. Tak som otvoril aplikáciu dvakrát a bežal 814mb na oboch aplikácií. Počkal som, až sa vzťahuje 100% z pamäte - cca 30-45mins. Nenašiel žiadne chyby.

Přidám viac informácií ...
Old 27.září 2007, 10:45
Moderátor skupiny

Myslím, že to môže byť problém napájania, pretože sa domnieva, že vaša PSU má iba 18 a 12V na koľajniciach, myslím, že X1900XT môže potrebovať viac než len to, páči 20a

Edit: je to Phoenix BIOS, ktorý je s touto základná doska?

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27.září 2007, 12:05
Člen Skupina

Nazdar,
Áno, som kontrolovaná. Je to ASUS A8N-SLI DELUXE ACPI BIOS Revision 1011 Výrobca Phoenix Technologies LTD ..

Je to problém? Dodávky energie problém? Som prekvapený, ... ale čo napájanie by ste odporúčal, keby som potrebné ju nahradiť? Zdá sa veľmi podivné ... Môžem nechať stroj, prehliadanie internetu, alebo hrať hry, ako napríklad, tie náročné, ako Bioshock, Medal of Honor, Lost Planet, atď bez problémov na všetkých ... Ak stroj nebol dostatok šťavy, nebolo pred mrazom, zastaviť alebo jednoducho vypnúť trvalo?

Ďakujem za odpoveď a za pomoc s týmto everyones,
Old 27.září 2007, 13:47
Moderátor skupiny

Nemyslite si, že o kúpe nového ešte, je to len možné

Keby ste mohol skontrolovať, či to, čo pípnutie kód sa budem musieť poobzerať, aby sme mohli diagnostikovať, čo znamená zvukový signál kód

Old 27.září 2007, 14:25
Člen Skupina

Ďakujeme vám za čas v odpovedi. Viem, že je dlhé pípnutie na začiatku, potom si myslím, že je krátke pípnutie. Uvidím, čo sa stane zajtra, a správu. Môžem si skontrolujte, v čom je problém? Má nastavenie Bios vám, alebo vám číslovaný kód napríklad? Tiež sa zobrazí pri spustení?

Thank you again,
Steve.
Old 27.září 2007, 14:38
Moderátor skupiny

Od pípnutie, ak Google "fénix kódy pípnutie" to pomôže pochopiť, čo stojí za pípanie
Každý iný typ pípanie znamená niečo iné

Jo a príjemné stavať na ceste
Skoro rovnaký ako ja (check profil)

Old 28.září 2007, 04:44
Člen Skupina

Ok som počúvať to dnes. To som to dvakrát, ako systém zaviesť pokuty. Zdá sa, že sa dlhé pípnutie potom dve krátke. Je ťažké identifikovať. Som sa pozrel na pípnutie kódy Phoenix, ale neviem, ktorý z nich to je.

Viem, že video nezobrazí na monitore a pevný disk sa zdá topánka pre načítanie Windows.

Ďalšie myšlienkou je, já mám svoje staré X800XL grafickú kartu, aby som mohol zmeniť to späť a uvidíme, či to problém sa stane v prípade použitia nižšej príkon grafickú kartu. Má niekto nejaké návrhy?

Ďakujeme vám,
Steve.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.