мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Стран проблем, стварно потреба некакав помоћ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27тх Маы 2007, 06:42
Мембер Гроуп

Default Стран проблем, стварно потреба некакав помоћ!

Хи Алл,
Ја сам нови на овом форуму па молим једноставно на мене! Хтела бих да разговарају о проблему Имам са мом рачунару. Ја ћу покушати бити што је могуће описно и прецизно описују мојим компјутерима хардвер.

Хардуаре:

А8Н-СЛИ Делуксе Матична плоча са БИОС Ревизија 1011
АМД Атхлон64 Дуал-Цоре Кс2 4200 +
2ГБ меморије ПЦ300 ДДР 400МХз (2кс1ГБ штаповима)
П Кс1900КСТ 512МБ Схадер 3.0 графичка картица.
300ГБ Макстор 7200рпм Интерни Хард диск
Уиндоус КСП Сервице Пацк 2
Цхиефтец 550У напајања

Наведите ако је потребно више информација ..

Првобитно сам купио ову машину са Кс800КСЛ 256МБ Схадер М2.0, али су се у међувремену унапређен графички картицу са Схадер М3.0 горе Ово је углавном било тако да сам могао играти неке најновије игре на располагању. Ја сам све исправне, деинсталирати старе драјвере, уклони кс800ксл и убаци нове графичке картице. Чак сам поново форматира хард диск и инсталирали Уиндоус КСП са највише ажурирања. Проблем је, еверытиме сам први пут укључите свој рачунар машина чини један дуг звучни сигнал и можда (не сигурно о томе нешто) 1 кратак бип. онда ципеле без видео екрана (монитор је само црни екран) Мислим да је монитор овлашћења до наранџасто светло. Ја обично мој искључите рачунар и поново покретање система. Након рестарта, Мој рачунар учитава као нормално и све ради у реду са исправним 1 кратак бип - као и обично. Чудна ствар је то само дешава када сам први пут пребацили на мом рачунару, а не кад сам после рестарта ми рачунар. Пробао сам промену меморијске модуле, а имајући их тако да имам само 1ГБ меморије, али машина је у реду. Игре раде беспрекорно, добро, ако је потребно крпљење од креатора, који је .. Би могло да буде Плоче батерије? Ја сам имао тај апарат сада две године. Машина је на већини На први дан сам добио 3 кратка бип, али схватају нисам ставио 6-пин конектор за графичке картице, тако да је графичка картица добија довољно снаге. Кс800КСЛ није потребан 6-пин конектор, само ову нову картицу. Моје напајање је Цхиефтец 550У .. Па не мислим да је напајање проблем ...

Било каква помоћ би добродошла. Хвала,
Стеве.

ПС: ћу додати више информација ако се проблем настави. Ја стварно мислим да је плоча батерије ...

Било који сугестија?
Old 27тх Маы 2007, 06:52
Донаторска Група

Не мислим да је батерија, мислим да је Ваш овна.

Дефинитивно је у вези без обзира на хардвер.

Ауард БИОС на овој плочи не пре поруке за проверу РАМ-а. То је оно што је изазива "бип".

Пробајте појединачно сваки ДИММ.

Лепо формирати начин.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 27. сеп 2007, 07:07
Мембер Гроуп

Хвала вам за одговор. Иве 'суђен сваки меморијски модул појединацно .. али покренули систем у реду. Шта би ли ми препоручити програм за тестирање меморије? Мемтест? или нешто друго?

Ја ћу покушати мемтест за сада и после неке повратне информације.

Хвала ти опет,
Стеве.
Old 27тх Маы 2007, 07:57
Мембер Гроуп

Само исправка на ситуацију. Сам ишла мемтест програмом мемтест дупло сингларлы нису могли проверити све неискоришћене меморије. Зато сам отворио и водио два пута апликације 814мб на обе апликације. Чекао сам док се не покрива 100% меморије - око 30-45минс. Није пронађете било какве грешке.

Ја ћу додати још информација ...
Old 27тх Маы 2007, 10:45
Модератор / ица групе

Мислим да то може бити напајање проблем с обзиром да је Ваш ХДД има само 18А на 12В шина, мислим да Кс1900КСТ је потребно више од тога, као и о 20а

Едит: је феникс БИОС са тим да је матична плоча?

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 27тх Маы 2007, 12:05
Мембер Гроуп

Здраво,
Да, Проверио сам. То је Асус А8Н СЛИ АЦПИ БИОС Делуксе Ревизија 1011 Произвођач од Феникса Технологије доо ..

Да ли је то проблем? Напајање проблем? Ја сам изненађен, али ... Које напајање би ли ми препоручити ако треба да га замени? Изгледа да је врло чудно ... Ја могу да оставе машину, претражујете Интернет, или играти игре као што су, као што су оне захтевне Биосхоцк, Медал оф Хонор серијал, Изгубљени планета итд без проблема на свим ... Ако машина не добија довољно сока, не би се замрзне, или само престане обустава стално?

Хвала вам за одговор, и за еверыонес помогне са овим,
Old 27тх Маы 2007, 13:47
Модератор / ица групе

Не размишљам о куповини још једне нове, то је само могућност

Ако можете да проверите да ли оно бип код ћу морати гледати около, тако да можемо дијагностиковати шта бип код је скраћеница за

Old 27тх Маы 2007, 14:25
Мембер Гроуп

Хвала Вам што сте одвојили време на одговарање. Знам да је дуго бип у почетку, онда мислим да је то кратак бип. Ја ћу видети шта ће се десити сутра и пријавите поново. Могу да проверим да видим шта је проблем? Да ли БИОС подешавања вам кажем, или вам нумерисане код за пример? Такође је приказан при покретању?

Хвала ти опет,
Стеве.
Old 27тх Маы 2007, 14:38
Модератор / ица групе

Од бип, ако је Гоогле-"бип кодова феникс", то ће вам помоћи да схватите шта се оглашава се кандидовати за
Сваки други тип бип скраћеница за нешто друго

Ох, и лепо изгради на путу
Скоро исте као моје (Погледај профил)

Old 28тх Маы 2007, 04:44
Мембер Гроуп

Ок морао сам да га слушају и данас. Он је то учинио два пута пре него покренули систем у реду. Чини се да дуго затим два кратка бип. Је тешко идентификовати. Погледао сам је на феникса бип кодова, али не знам којих је то.

Знам видео не приказује на монитор и чврсти диск изгледа да се покрене за учитавање оперативног система Уиндоус.

Друга идеја је, ја немам мој стари Кс800КСЛ графичку картицу да бих могао да га вратите и видите да ли овај проблем ће се десити ако користе ниже волтаже графичку картицу. Да ли неко има какав предлог?

Хвала,
Стеве.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Чудан проблем са Меморы Стицк Јиммы Хат Дривес & Измјењиви медији 1 25 Авг 2009 07:32
Стран проблем самеы44 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 7 6. Сеп 2008 04:30
Чудне ЦПУ / ГПУ проблем МиаЗмА Генерал Хардуаре Цхат 1 1 јануар 2008 16:34
Чудне Боот проблем ТекуилаЫуен Дривес & Измјењиви медији 4 15 октобар 2007 21:09
Требате ли помоћ са чудним боот проблем ризсе Генерал Хардуаре Цхат 3 29 аугуст 2007 12:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц