az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Garip Sorun, gerçekten yardıma ihtiyacım var!

Reply

Konu Araçları
Old 27 Eylül 2007, 06:42
Üye Grubu

Default Garip Sorun, gerçekten yardıma ihtiyacım var!

Hi all,
Bu foruma bana kolay lütfen yeni am! Sanırım bilgisayar ile yaşıyorum bir sorun tartışmak istiyorum. I will try olması ve mümkün olduğu kadar açıklayıcı ve doğru benim bilgisayar donanım açıklanmaktadır.

Donanım:

A8N-SLI Deluxe-Anakart Bios Revision 1.011 ile
AMD Athlon64 Dual Core X2 4200 +
2GB Memory PC300 DDR 400Mhz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512MB Shader E 3,0 Grafik Kartı.
300GB Maxtor İç Sabit Disk 7200RPM
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Güç Kaynağı

Eğer artık bilgiye ihtiyacınız Lütfen .. söz

Aslında bir X800XL 256MB Shader M2.0, ama bu makine satın beri Shader M3.0 ile Bunun başlıca yüzden bazı en yeni oyunları mevcut oynayabilir oldu Yukarıdaki grafik kartı yükselttiniz. Her şeyi, doğru kaldırılamaz eski sürücüleri mi kaldırılır x800xl ve yeni grafik kartı takılı. Hatta yeniden benim sabit disk ve yüklü Windows biçimlendirilmiş yeniden en güncellemeleri ile XP. Sorun, makine uzun bir bip sesi ve belki yapar benim bilgisayar ilk anahtarı (Bu bit hakkında) 1 kısa bip emin değil her bir. sonra da (monitör sadece) Ben monitör güçler aşağı bir turuncu ışık düşünüyorum siyah ekran hiçbir video ekran ile çizme. Ben genellikle yeniden önyükleme benim PC kapatın. Yeniden doğmuş sonra, normal ve her şey benim PC yükler doğru 1 kısa bip sesi ile iyi çalışıyor - normal. Tuhaf şey, sadece benim PC ne zaman I ilk geçiş değil, her ne zaman I sonra PC yeniden doğmuş gibi olur. Ben bellek modülleri değiştirerek, denedim ve bunları yaptırmayı ben sadece makine iyi 1GB bellek var. Oyunlar kusursuz iş, iyi, sürece yapıcı tarafından yama ihtiyacı, yani .. olduğunu O Anakart Pil olabilir mi? Ben iki yıldır bu makine oldu. Makine gün azından ben 3 kısa bip sesi var ilk çoğunda, ama ben, bu yüzden grafik kartı yeterli güç başlamıştı 6-grafik kartına pin konnektör koymadı fark. X800XL bir 6-pin konnektör, sadece bu yeni kart gerek yoktu. Benim güç kaynağı Chieftec 550W .. Yani güç sorun olduğunu sanmıyorum ...

Herhangi bir yardım mutluluk duyacağız. Teşekkürler,
Steve.

Eğer sorun devam PS: Artık bilgi ekleyeceğiz. Gerçekten anakart pil olduğunu düşünüyorsunuz ...

Any suggestions?
Old 27 Eylül 2007, 06:52
Bağış Grubu

Ben onun batarya, ben onun için koç düşünmek sanmıyorum.

Kesinlikle donanım bağımsız ilgili's.

Bu sitede Award BIOS bir ön koç için sonrası kontrol yok. That's what's's neden bu 'bip'.

Tek tek her DIMM deneyin.

Inşa arada Nice.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 27. Eylül 2007, 07:07
Üye Grubu

Cevap için teşekkür ederiz. Her bellek modülü denedim ayrı ayrı .. ama sistem açılırken iyi. Ne program hafıza testi tavsiye ederim? Memtest? ya da başka bir şey?

Ben şimdi memtest deneyeceğim ve bazı geri gönderin.

Tekrar teşekkürler
Steve.
Old 27 Eylül 2007, 07:57
Üye Grubu

Duruma Sadece bir güncelleme. Iki kez memtest olarak singlarly tüm kullanılmayan bellek kontrol couldn't memtest programı koştu. Bu yüzden iki kez uygulama açtı ve hem uygulamaları 814mb koştu. Kadar hafıza - 30-% 100 45mins kapalı bekledim. Herhangi bir hata bulamadık.

Daha fazla bilgiyi ekler ...
Old 27 Eylül 2007, 10:45
Moderatör Grubu

Ben bir güç kaynağı sorun olabilir, ki PSU sadece 12v ray üzerinde 18a vardır düşündüğünü düşünüyorum, bu X1900XT daha gerekebilir düşünüyorum gibi hakkında 20a

Edit: o bu anakart ile Phoenix BIOS nedir?

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 Eylül 2007, 12:05
Üye Grubu

Merhaba,
Evet, kontrol ettim. It ASUS A8N-SLI Deluxe ACPI BIOS Revision 1011 Üretici Phoenix Technologies Ltd .. gereğidir

O sorun? Güç kaynağı sorunu? I am surprised ... ama yapmam değiştirmeniz gerekir ne güç kaynağı size tavsiye eder misiniz? Çok garip görünüyor ... I gibi internet, oyun oynayabilir veya göz makine bırakabilirsiniz; Bioshock, Medal of Honor gibi olanları talep, Lost Planet gibi hiçbir sorun at all ... Eğer makine, dondurmak değildir, ya da sadece kapatma sürekli durmak yeterli suyu elde değil mi?

Cevap için, ve teşekkürler için herkesin bu yardım,
Old 27 Eylül 2007, 13:47
Moderatör Grubu

Henüz yeni bir satın alma hakkında düşünmeyin, sadece bir olasılık olduğunu

Eğer emin ne bip kodu ben ki bip kodu ne durgunluk teşhis böylece etrafına bir göz atacağız olmasını sağlamaktır kontrol edebilir

Old 27 Eylül 2007, 14:25
Üye Grubu

Yanıtlarken de zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Orada başında uzun bir bip sesi olduğunu, sonra kısa bir bip sesi olduğunu düşünüyorum biliyorum. Yarın ne olur ve tekrar rapor görürsünüz. Ben sorunun ne olduğunu görmek için kontrol edebilir miyim? BIOS, sana mı veya örneğin bir numaralı kod vermek? Ayrıca, öyle başlangıçta görüntülenir?

Tekrar teşekkürler
Steve.
Old 27 Eylül 2007, 14:38
Moderatör Grubu

Bip sesi Gönderen eğer sen bip ne standı anlamak Google "Phoenix bip kodları" yardımcı olacaktır
Farklı bir şey için bip standları her farklı tip

Oh ve inşa güzel arada
Neredeyse mayın (kontrol profil) aynı

Old 28 Eylül 2007, 04:44
Üye Grubu

Ben bunu bugün dinlemek vardı Ok. Iki kez sistemi önce boot iyi yaptı. Uzun bir bip sesi daha sonra iki kısa gibi görünüyor. Bunu tespit etmek zordur. Ben Phoenix bip kodları baktım ama hangi biri olduğunu bilmiyorum.

Ben video monitör ve sabit disk görüntülemez bilmek çizme Windows yükleme için görünüyor.

Başka bir fikir, ben bu yüzden geri değiştirebilir ve eğer daha düşük bir vat miktarı grafik kartı kullanımı bu sorunları olduğunu görün eski X800XL ekran kartı var olduğunu. Does herkes herhangi bir öneriniz var?

Teşekkürler,
Steve.
Reply

Register

Bookmarks