менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Дивною проблеми, дійсно потрібна допомога!

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 вересня 2007, 06:42
Член групи

Default Дивною проблеми, дійсно потрібна допомога!

Привет All,
Я новачок у цьому форумі тому, будь ласка, трохи легше на мене! Я хотів би, щоб обговорити проблеми У мене з мого комп'ютера. Я постараюся бути максимально інформативним і точно описати свої комп'ютери апаратним забезпеченням.

Обладнання:

A8N-SLI-Deluxe Материнські плати з BIOS Revision 1011
AMD Athlon64 Dual Core X2 4200 +
2GB пам'яті PC300 DDR 400MHz (2x1GB Sticks)
X1900XT 512MB Shader М 3,0 Graphics Card.
Maxtor 300GB Внутрішній жорсткий диск 7200RPM
Windows XP Service Pack 2
Chieftec 550W Power Supply

Прохання зазначити, якщо мені потрібно більше інформації ..

Спочатку я купила цю машину з X800XL 256MB Shader M2.0, але з тих пір підвищило графічні карти вище з Shader M3.0 В основному це було, щоб я міг грати в деякі з останніх ігор доступні. Я зробив усе правильно, видаліть старі драйвера, вилучив X800XL і вставити нову відеокарту. Я навіть переформатовано моєму жорсткому диску і встановити Windows XP знову з найбільш оновлень. Проблема є, кожен раз я перший перемикач на моєму комп'ютері машини становить один довгий звуковий сигнал, і, може бути (не впевнений в цьому біт) 1 короткий звуковий сигнал. Потім чоботи немає відео відображення (монітор чорний екран тільки) Я думаю, монітор повноваження до помаранчевого світла. Я звичайно вимкнути мого ПК, і перезавантажте. Після перезавантаження, Мій комп'ютер навантаження в нормальному режимі і все працює нормально з правильним 1 короткий звуковий сигнал - як завжди. Дивна річ, вона лише тоді, коли я перший перемикач на моєму комп'ютері, а не коли я перезавантаження ПК після цього. Я намагався зміни модулів пам'яті, і з їх так що я тільки 1 Гб пам'яті, але машина в порядку. Ігри працювати бездоганно, добре, якщо воно необхідно патчів майстрів, то есть .. Може бути, материнська плата батареї? Я була ця машина два роки. Машина знаходиться на більшу частину дня Спочатку я отримав 3 коротких гудків, але розумію я не поставив 6-контактний роз'єм на відеокарті, так що відеокарта була отримати достатню потужність. X800XL не потрібні 6-контактний роз'єм, тільки ця нова карта. Моє джерело живлення Chieftec 550W .. Так що я не думаю, що влада є проблеми ...

Будь-яка допомога буде оцінили. Спасибі,
Стів.

PS: Я додам більше інформації, якщо проблема залишиться. Я дійсно думаю, що це материнська плата батареї ...

Будь-які пропозиції?
Old 27 вересня 2007, 06:52
Донор групи

Я не думаю, що своїм акумулятором, я думаю, своєї оперативної пам'яті.

Це безперечно апаратними засобами незалежно.

Award BIOS на цій платі чи до-після перевірки оперативної пам'яті. Ось що викликає це "сигнал.

Спробуйте DIMM кожного зокрема.

Nice побудувати до речі.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 27 вересня 2007, 07:07
Член групи

Спасибо за ответ. Я пробував кожен модуль пам'яті індивідуальному .. але система завантаження штрафу. Яку програму ви рекомендували б перевірити пам'ять? MemTest? або щось інше?

Я постараюся MemTest зараз і після деякої зворотного зв'язку.

Спасибі ще раз,
Стів.
Old 27 вересня 2007, 07:57
Член групи

Просто оновлену інформацію про ситуацію. Я побіг MemTest програми вдвічі MemTest не може перевірити всі невикористані пам'яті singlarly. Тоді я відкрив додаток двічі і побіг 814mb на обох додатках. Я чекав, поки вона охоплює 100% пам'яті - близько 30-45mins. Вона не виявила ніяких помилок.

Я додам більше інформації ...
Old 27 вересня 2007, 10:45
Модератор групи

Я думаю, що це може бути проблемою харчування, враховуючи, що ваш блок живлення тільки 18a 12v на рейках, я думаю, що X1900XT, можливо, буде потрібно більше, ніж, як про 20a

Зміна: це Phoenix BIOS, яка з цього материнської плати?

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 вересня 2007, 12:05
Член групи

Привіт,
Так, я перевірив. Це ASUS A8N-SLI Deluxe ACPI BIOS Revision 1011 від виробника Phoenix Technologies LTD ..

Це проблема? Питання харчування? Я здивований ... але те, що блок живлення ви рекомендували б, якщо мені потрібна, щоб замінити його? Дивно ... Я можу залишити машину, бродити по Інтернету, або грати в ігри, такі як; вимогливих до обчислювальних ресурсів таких як Bioshock, Медаллю Пошани, Lost Planet і т.д. з проблемами не на всіх ... Якщо машина не отримує достатню кількість соку, чи не буде заморозити, зупинити або просто завершення Постійно?

Спасибі за відповідь і за всякі допомогти з цим,
Old 27 вересня 2007, 13:47
Модератор групи

Не думай про покупку нового Тим не менш, це тільки можливо

Якщо б ви могли перевірити, щоб переконатися, що сигнал коду в мене буде дивитися навколо, щоб ми можемо діагностувати, що звуковий сигнал означає

Old 27 вересня 2007, 14:25
Член групи

Дякуємо, що знайшли час відповісти. Я знаю, що є довгий звуковий сигнал на самому початку, то я думаю, це короткий звуковий сигнал. Я побачу, що станеться завтра, і доповісти. Чи можна перевірити, в чому проблема? Лі установка Bios сказати вам, чи дати вам номером коду, наприклад? Крім того, воно відображається при запуску?

Спасибі ще раз,
Стів.
Old 27 вересня 2007, 14:38
Модератор групи

Від звуковий сигнал, якщо Google "Фенікс Beep коди" це допоможе Вам зрозуміти, що сигнал на стенді
Кожна різного типу звукового сигналу виступає за одним

Ох і красиво побудувати до речі
Майже така ж, як моя (перевірити профілю)

Old 28 вересня 2007, 04:44
Член групи

Ok я слухаю його сьогодні. Він зробив це двічі, перш ніж система завантаження штрафу. Схоже, що це довгий гудок потім два короткі. Це важко визначити. Я подивився на кодах Фенікс звуковий сигнал, але я не знаю, який саме це.

Я знаю, що відео не відображається на екрані монітора і жорсткого диска здається завантаження для завантаження Windows.

Є ще одна ідея, у мене є старий X800XL графічні карти, так що я можу змінити його назад і подивитися, якщо ця проблема буде, якщо я використовую більш низької потужності графічної карти. Хто-небудь є якісь пропозиції?

Спасибі,
Стів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Дивні проблеми з Memory Stick Jimmy Hat Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 25 серпня 2009 07:32
Дивною проблеми samey44 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 7 6 вересня 2008 04:30
Дивні CPU / GPU проблема MiaZmA Генеральний обладнання чат 1 1 січня 2008 16:34
Дивні проблеми завантаження TequilaYuen Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 15 жовтня 2007 21:09
Потрібна допомога з дивною проблемою завантаження rizse Генеральний обладнання чат 3 29 серпня 2007 12:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.