![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| * Én is vannak problémák, amikor a feszültség a Bios ver 1104. Mondd, hogy én meg a feszültség a 1.35v az én Vcore feszültség a Overvolt szakasz A BIOS. Újraindítás után, és megy vissza a Bios volt monitor mutatja a feszültség körülbelül 1.4V + / - ,02 v. Ez az olvasat is megerősítik Everest, SpeedFan, és a CPU-azonosító. Ez úgy tűnik, hogy nem különíthető el, de csak Vcore érinti feszültségértéket. Az a természetes vagy ez a probléma a BIOS ezt a fórumot? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Asus Striker II Extreme Ram Probléma | Vanquish39 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 3. december 2008 21:38 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 kérdést + 1 tovább | craiig | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 2. december 2008 16:22 |
| PSU,,, még egy kérdés nekem | dsaliba | Cases & Power Supplies | 7 | 10. Szeptember 2008 13:10 |
| Asus Striker Formula 2, néhány kérdést | codymackay | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 10. február 2008 17:24 |
| X-fi gamer szélsőséges | ironsferret | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 1. február 2008 13:23 |
| Téma eszközök | |
| |